Koray Avcı sahneye at üstünde geldi! Hayranları gözlerine inanamadı

Ünlü şarkıcı Koray Avcı Kahramanmaraş'ta düzenlenen konsere at üstünde geldi. Hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği ve çok sevdiği Avcı'nın o anları sosyal medyaya damga vurdu.

Yüz binlerce katılımcıyı buluşturan Elbistan Festivali'nde konser veren Koray Avcı, sahneye at üstünde geldi. Aşık Mahzuni Şerif anısına düzenlenen Elbistan Festivali'nde sahne alan Koray Avcı hayranlarını şaşırttı. Avcı'yı atın üstünde gören katılımcılar büyük sevgi gösterisinde bulundu.

500 BİNİN ÜZERİNDE KATILIM OLDU

Konser öncesinde açıklamada bulunan Koray Avcı, Aşık Mahzuni Şerif'in türküleriyle büyüdüğünü anlatarak Elbistan'da olmaktan büyük mutluluk ve heyecan duyduğunu söyledi. Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz ise, festivalin ilk 4 gününde 500 binin üzerinde bir katılım sayısına ulaştıklarını belirtti. Elbistan'ın Dulkadiroğlu Beyliği'nin başkenti olduğunu anımsatan Başkan Gürbüz, Avcı'nın sahne atla gelmesinin de bu yönden güzel bir anlam ifade ettiğine vurgu yaptı.

koray avcı sahneye atla çıktı

koray avcı sahneye atla çıktı

2,5 SAAT BOYUNCA ŞARKI SÖYLEDİ

Yaklaşık 2,5 saat sahnede kalan Koray Avcı, performansı ile izleyenleri coşturdu. Avcı'nın seslendirdiği şarkı ve türkülere katılımcılar da hep bir ağızdan eşlik etti. Programda; Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz tarafından konuk sanatçı Avcı'ya yörede yetiştirilen ve hasadına başlanılan lavanta demeti takdim edildi. Avcı, ilk kez bir konserinde kendisine lavanta verildiğine işaret ederek, "Bu benim için bir ilk oldu. Lavantaları evimde saklayacağım" dedi. Avcı, konserinin bir bölümünde sahneden indi. İzleyicilerin arasına giren Avcı'ya sevgi gösterisinde bulunan gençler, fotoğraf ve video çekmek için birbirleri ile yarıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Hande Doğademir'in son hali beğenilmedi!

Taner Ölmez'in kızı Zeyno ile tatil pozu! "Zeynom"

İLİŞKİLİ HABER

Taner Ölmez'in kızı Zeyno ile tatil pozu! "Zeynom"
Beyonce'un albümü sızdırılmıştı! Ünlü şarkıcıdan hayranlarına teşekkür geldi

İLİŞKİLİ HABER

Beyonce'un albümü sızdırılmıştı! Ünlü şarkıcıdan hayranlarına teşekkür geldi

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0