Beyonce'un albümü sızdırılmıştı! Ünlü şarkıcıdan hayranlarına teşekkür geldi

Amerikalı şarkıcı Beyonce'un ‘Renaissance' adlı albümü belirlenen tarihten önce internetten sızdırılmıştı. Beyonce, bunun üzerine kendisine büyük jest yapan hayranlarına teşekkür etti.

6 yıllık albüm hasretini ‘Renaissance' adlı albümle bitiren ünlü Amerikalı şarkıcı Beyonce'dan hayranlarına teşekkür mesajı geldi. Beyonce'un beklenen albümü yayınlanma saatinden 36 saat önce internette sızdırılmıştı.

Beyonce

Beyonce

BeyonceİLİŞKİLİ HABERBeyonce'den şoke eden diyet açıklaması: "Cips paketlerini görmezden geldim"

HAYRANLARI ALBÜM ÇIKIŞ SAATİNİ BEKLEDİ

Grammy ödüllü ABD'li şarkıcı Beyonce, geçtiğimiz günlerde yayınlanan albüm yayın tarihine iki günden kısa bir süre kala internete düşmüştü. 'Kraliçe B' isimli bir kullanıcı tarafından ünlü şarkıcının hayranları uyarıldı. Şarkıları dinlememe çağrısı yapılarak albümün resmi yayınlanma günü ve saati beklendi.

Beyonce da hayranlarının bu hareketi üzerine kayıtsız kalamadı. Konu hakkında sosyal medya hesabından paylaşım yapan ünlü şarkıcı, "Gerçek hayranlar sabırlıdır. Bu albüm için teşekkürler" dedi.

Beyonce hayranlarına teşekkür etti

Beyonce hayranlarına teşekkür etti

"BÖYLESİ BİR ŞEY HİÇ GÖRMEMİŞTİM"

Öte yandan ünlü şarkıcı konu hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere de yer verdi:

"Albüm sızdı ve siz hepiniz aynı anda albümün tadını çıkarmak için yayınlanma saatine kadar beklediniz. Böylesi bir şey hiç görmemiştim. Sevginiz ve korumacılığınız için size ne kadar teşekkür etsem az. Kulübe erken sızmaya çalışanları uyarmanızı takdir ediyorum. Bana dünyaları verdiniz. Her daim güçlü desteğiniz için teşekkür ederim. Sabırlı olduğunuz için teşekkür ederim. Sizi çok seviyorum"

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Alişan'ın oğlu Burak ve kızı Eliz'den izleyenleri güldüren yarışma!

Koray Avcı sahneye at üstünde geldi! Hayranları gözlerine inanamadı

İLİŞKİLİ HABER

Koray Avcı sahneye at üstünde geldi! Hayranları gözlerine inanamadı

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0