Masterchef'te akıl almaz hata! Yarışmacı tatlıya öyle bir şey koydu ki...

MasterChef yarışmasının son bölümünde Nazike adlı adlı yarışmacı hareketiyle izleyicileri şaşkına çevirdi. Yarışmacı isimli yarışmacı heyecandan tatlıya pudra şekeri yerine tuz atınca yarışmaya veda etmek zorunda kaldı.

TV8 ekranlarında yayınlanan yemek yarışması MasterChef elemelerinde ilginç anlar yaşandı. Üçlü elemelerde yarışan Nazike adlı yarışmacı şeflerin verdiği tatlıyı yaptı. Hazırladığı tatlıyı sırayla tadan şeflerden Danilo Zanna tatlının tadına baktığında neye uğradığını şaşırdı.

masterchef

masterchef

İtalyan Şef yüzünü ekşiterek genç yarışmacıya "Sen buna tuz mu attın?" diye sordu.

Şaşkınlığını gizleyemeyen ünlü şef teşekkür edip yerine geçti. Mehmet Yalçınkaya ise tatlının üzerine parmağıyla dokunup diline götürdüğünde yarışmacının yaptığı hatayı fark etti.

"PUDRA YERİNE TUZ"

Mehmet Şef'in "Pudra şekeri yerine bunun üzerine tuz atmışsın" demesi üzerine şaşkınlığını gizleyemeyen Nazike "Gerçekten mi?" dedi.

Nazike'den yaklaşmasını isteyen Mehmet Şef şu ifadeleri kullandı:

"Bu ne ya, gel bak. Pudra şekeri diye tuz koymuşsun güzel kardeşim. Sen burada mısın? Ben bunu yemem"

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kanser tedavisi gören Billur Kalkavan sağlık durumunu açıkladı!

Şeyma Subaşı'dan Acun Ilıcalı'ya olay yorum!

İLİŞKİLİ HABER

Şeyma Subaşı'dan Acun Ilıcalı'ya olay yorum!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

MASK 1 yıl önce

mehmet şef ben bunu yemem derken. zaten tatlıya şeker yerine tuz atılınca yemenin bi anlamı yok ayni sert ifadelerle yapmış kız bir hata siz ünlü olduğunuz halde ne hatalar yapıyorsunuz

Öztürk 1 yıl önce

Hepsi kurgu bunların. Hepsi de yalan.