Özge Özpirinçci'den müjdeli haber! Ekranlara geri dönüyor

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci anne olduktan sonra ekranlara ara vermeyi tercih etmiş ve daha çok kızı Mercan'la ilgilenmeyi seçmişti. Şimdilerde müjdeli haberi veren Özpirinçci, yepyeni bir diziyle ekranlara dönmek için hazırlanıyor.

Dijital bir platformda yayınlanan "Yakomoz S-245" projesiyle adından sıkça bahsettiren ve kendi dizisinin galasına katılmayarak gündemi sarsan başarılı oyuncu Özge Özpirinçci, kızına vakit ayırmak adına ekranlara ara vermişti. Şimdilerde müjdeli haberi sevenlerine kendisi verdi!

özge özpirinçci kadın

özge özpirinçci kadın

GÜÇLÜ BİR ANNEYİ OYNAYACAK

Ne zaman ekranlaar döneceği merak edilen Özge Özpirinçci, kızıyla olan yaz tatilinden sonra setlere döneceğini belirtti. En son "Kadın" adlı projesiyle birçok ödül dahi kazanan Özpirinçci, yeni projesinde de güçlü bir anneyi canlandırmak için döndüğü öğrenildi.

özge özpirinçci yakomoz

özge özpirinçci yakomoz

AY YAPIM'DAN TEKLİF ALDI

Ay Yapım tarafından teklif aldığını belirten Özpirinçci, Show TV için çekilecek "Aile" temalı dizi için heyecanlı olduğunu belirtirken, henüz yönetmeninin netleşmediğinin de altını çizdi. 

özge özpirinçci

özge özpirinçci

YENİ PROJENİN HİKAYESİ

Dizide Hülya adında güçlü bir kadının ve çocuklarıyla olan acı dolu hikayesini anlatacağı öğrenildi. Hülya'nın oğlu ve psikolog Devin arasında entrikaların döneceği, suç ve mafya öğelerinin ön plana çıktığı açıklanırken, Devin karakterini Özge Özpirinçci'nin oynayacağı öğrenildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Della Miles 'Domdom Kurşunu' şarkısını söyledi! Sosyal medyada olay oldu

İrem Helvacıoğlu'da o kervana katıldı!

İLİŞKİLİ HABER

İrem Helvacıoğlu'da o kervana katıldı!
Analı kızlı pilotaj eğitimi! Anne kız aynı okulda pilotaj eğitimi alıyor

İLİŞKİLİ HABER

Analı kızlı pilotaj eğitimi! Anne kız aynı okulda pilotaj eğitimi alıyor

BİR YORUM YAPIN 0