Bülent Serttaş'ın denizdeki imtihanı olay oldu! Gençlere özenince başına gelmeyen kalmadı

Önceki gün Bodrum Yalıkavak’taki bir otelin plajında görüntülenen Bülent Serttaş'ın "stand up paddle" yapmaya çalıştığı anlar sosyal medyada viral oldu. Gençlere özenen ünlü şarkıcının denizde bir sağa bir sola savruldu. Bülent Serttaş'ın denizdeki imtihanı izleyenleri kahkaha krizine soktu.

Başarılı müzik kariyeri ve renkli kişiliğiyle dikkatleri üzerine çeken Bülent Serttaş, önceki gün Bodrum Yalıkavak'taki bir otelin plajında keyifli vakitler geçirdi. Deniz, kum ve güneş üçlüsünün tadını çıkaran Serttaş, gençlere özenip stand up paddle yapmaya çalışınca olanlar oldu.

Bülent Serttaş

Bülent Serttaş

Görevlilerden sörf tahtası isteyerek üstüne çıkmaya çalışan Serttaş, zar zor dengede kalmaya çalışsa da her denemesinde denizin serin sularına düştü. Herkesi kahkahaya boğan o anlarda pes etmeyen Serttaş, defalarca kez bir sağdan bir soldan tahtanın üzerine çıkmaya çalıştı ancak bu kez de küreği almayı unuttu. 

Bülent Serttaş sörf yapmaya çalıştı

Bülent Serttaş sörf yapmaya çalıştı

En sonunda tahtanın üzerine oturma kararı alan Serttaş, küreksiz denizin ortasında kalınca eliyle suyu ittirmeye başladı. Sonunda yüzerek iskeleye çıkan Serttaş'ın o halleri sosyal medyada gündem oldu.

Bülent Serttaşın zor anları

Bülent Serttaşın zor anları

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Müge Anlı'nın aile dramı ilk kez ortaya çıktı! 

Kenan Doğulu resmen para basıyor! Saat başı milyonlar kazanıyor

İLİŞKİLİ HABER

Kenan Doğulu resmen para basıyor! Saat başı milyonlar kazanıyor
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0