Kenan Doğulu resmen para basıyor! Saat başı milyonlar kazanıyor

Son iki haftadır neredeyse her gün hayranlarıyla bir araya gelen ünlü şarkıcı Kenan Doğulu'nun kazancı ortaya çıktı. 2 haftada milyonlar kazanan Doğulu'nun serveti sosyal medyayı salladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

90'lı yıllardan bugüne dek birbirinden hit parçalara imza atan şarkıcı Kenan Doğulu, hem başarılı müzik kariyeri hem de özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor.

Son olarak eşi Beren Saat ile evlilik yıl dönümlerini sosyal medya hesabından duygusal bir mesajla kutlayan Doğulu'nun yoğun iş temposu içinde eşine vakit ayırabilmesi hayranlarından takdir toplamıştı. 

Kenan Doğulu ve Beren Saat

Kenan Doğulu ve Beren Saat

Sahnelerin en çok para kazanan isimlerinden biri olarak karşımıza çıkan Doğulu, şu sıralar konserden konsere koşuyor. Son iki konserinden servet değerinde bir ücret aldığı konuşulan ünlü şarkıcının kazancı duyanları şoke etti. Yalnızca iki konserden 5.5 milyon TL kazanan Doğulu'nun 11 Ağustos'taki sahnesinden de 2 milyon TL alacağı öğrenildi. Ortalama 12 günde 7.5 milyon TL'lik bir kazanca sahip olacak olan oyuncunun saati de böylece 1 milyon 250 bin TL gibi bir ücrete denk gelmiş oluyor.

Kenan Doğulu

Kenan Doğulu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Müge Anlı'nın aile dramı ilk kez ortaya çıktı! 

Bülent Serttaş'ın denizdeki imtihanı olay oldu! Gençlere özenince başına gelmeyen kalmadı

İLİŞKİLİ HABER

Bülent Serttaş'ın denizdeki imtihanı olay oldu! Gençlere özenince başına gelmeyen kalmadı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

probi 1 yıl önce

bu parayı ben kazansam ne besteler yaparım.

mehmetopal 1 yıl önce

asgari ücretten de vergi ödüyordur. tabi amerikaya ödemiyorsa.

Mefa 1 yıl önce

Bu kadar çok kazanan bu şahıslar, devlete vergi ödüyorlar mı? Memurdan, işçiden, esnaftan vergi kesilirken, çok kazanan sanatçılardanhakkıyla vergi alınması gerekir. Bu konser gelirleri devlet tarafından iyi takip edilmelidir. Futbolcular da aynı şekilde....