Burcu Kara pozlara doyamadı! Ünlü oyuncu 5. ayını bitirdi

Bir süredir ekranlardan uzak bir yaşam süren Burcu Kara ikinci çocuğuna hamile. Geçtiğimiz aylarda bebeğinin cinsiyetini açıklayan Kara'dan "5. ay bitti" paylaşımı geldi.

2016 yılında yapımcı Fırat Parlak ile nikah masasına oturan Burcu Kara, 2017 yılında ilk bebeğini kucağına almıştı. İkinci kez hamile olan 42 yaşındaki oyuncu Burcu Kara, geçtiğimiz aylarda Instagram hesabından bebeğinin cinsiyetine dair açıklamada bulunmuştu.

Burcu Kara

Burcu Kara

Ünlü isim son olarak sosyal medya hesabından "5. ay bitti" notuyla paylaşımda bulundu.

Burcu Kara hamileliğinde 5. ayını bitirdi

Burcu Kara hamileliğinde 5. ayını bitirdi

"5. AY BİTTİ!"

Karnı iyice belirginleşen Kara, paylaşımında, "Göbeği ve bebeği merak edip soranlar için hamile fotoğrafı da bırakayım bu arşive' dedim. 5 ay bitti!" ifadelerini kullandı.

 

"BALIK ETLİ BURCU'YA HAZIR OLUN"

Burcu Kara

Burcu Kara

Belirginleşen karnıyla pozlar veren başarılı oyuncu Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Bu ara biraz kilo aldım. 36 beden günlerime bir süre ara veriyoruz. Balık etli bir Burcu'ya hazır olun" ifadelerini kullanmıştı.. Oyuncunun paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem olurken paylaşımına beğeni ve tebrik yorumları gelmişti.

BEBEĞİNİN CİNSİYETİ BELLİ OLDU!

Magazin camiasında parmakla gösterilen bir evliliği olan Burcu Kara'nın 2. bebeğinin cinsiyeti belli oldu.

Eşinin ilk evliliğinden olan oğlu Ömer ve ikinci oğlu Ali Çınar'ın ardından ünlü oyuncu erkek çocuk bekliyor. Ünlü oyuncu, kalabalık aileleri sevdiğini belirterek, "Biz çok çocuk seviyorum. Ben hep 3 çocuk olsun istedim. Birisi bana eşimden geldi. Bir tane daha olsa hayır demem." demişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Annesine “boğulma” şakası yapan gencin hazin sonu! Kimse bu kadarını beklemiyordu​

Kafalar grubu üyesi Fatih Yasin tek celsede boşandı!

İLİŞKİLİ HABER

Kafalar grubu üyesi Fatih Yasin tek celsede boşandı!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0