John Travolta'dan duygusal mesaj! Oyuncu arkadaşı Olivia Newton- John hayata gözlerini yumdu

"Grease" filmiyle kendini tüm dünyaya tanıtan ünlü oyuncu Olivia Newton- John hayatını kaybetti. Sonradan yakın arkadaşı olan rol arkadaşı John Travolta resmen yıkıldı. Yayınladığı duygusal bir mesajla herkesin yüreğine dokundu.

Grease filminin unutulmaz başrol oyuncusu güzeller güzeli Olivia Newton - John 73 yaşında hayata gözlerini yumdu. İngiltere doğumlu Avustralyalı şarkıcı ve oyuncu bir döneme güzelliğiyle damga vurarak gündeme gelmiş ve 2 kez kanseri yenmeyi başarmıştı. 2020 yılında ise 3. kez meme kanserine yakalanan başarılı oyuncu Newton - John, bu sefer atlatamadı...

olivia newton john

olivia newton john

"UMUDUN VE ZAFERİN SİMGESİYDİ"

Ölüm haberini eşi John Easterling sosyal medya hesabından duyurdu. Easterling açıklamada "Olivia, 30 yılı aşkın bir süredir göğüs kanseriyle olan yolculuğunu paylaşarak zaferlerin ve umudun bir simgesi olmuştur. Bitki tıbbı konusundaki şifa ilhamı ve öncü deneyimi, bitki tıbbı ve kanser araştırmalarına adanmış Olivia Newton-John Vakfı Fonu ile devam ediyor" ifadelerini kullandı.

olivia newton john travolta

olivia newton john travolta

"HUZUR İÇİNDE VEFAT ETTİ"

Grease'teki partneri olan rol arkadaşı ve sonradan yakın arkadaşı olan John Travolta ise vefat haberinin ardından herkesi duygulandıran bir mesajla dostuna veda etti.Ünlü sanatçı Travolta sosyal medya hesabından "Bu sabah Güney Kaliforniya'daki çiftliğinde, ailesi ve arkadaşlarıyla çevrili olarak huzur içinde vefat etti" ifadeleri kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kulağı deldirilen bebeğin tepkisi yürekleri parçaladı!

Yasemin Kay Allen Kilyos Sahili'nin halini görünce İBB'ye öfke kustu...

İLİŞKİLİ HABER

Yasemin Kay Allen Kilyos Sahili'nin halini görünce İBB'ye öfke kustu...
Umut Akyürek'in eşini görenler gözlerine inanamadı! Meğerse...

İLİŞKİLİ HABER

Umut Akyürek'in eşini görenler gözlerine inanamadı! Meğerse...

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0