Yasemin Kay Allen Kilyos Sahili'nin halini görünce İBB'ye öfke kustu...

Kilyos Sahili'nde plastik atıkları ve ölen yunus balığını gören oyuncu Yasemin Kay Allen, sosyal medya hesabından peş peşe paylaşımlar yaparak hem İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne hem de Sarıyer Belediyesi'ne "Bu bir skandaldır, yetkilileri göreve çağırıyorum" diyerek tepki gösterdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Oyuncu Yasemin Kay Allen, yürüyüş yapmak için gittiği Kilyos Sahili'nde gördüğü atıklar ve karaya vurmuş yunus balığını görünce sinirlerine hakim olamadı.

"YUNUS BALIĞI PLASTİK YEMEKTEN ÖLMÜŞ"

Instagram hesabından hem İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni hem de Sarıyer Belediyesi'ni etiketleyen oyuncu, sahildeki plastik atıkları ve öldüğü için karaya vuran yunus balığını göstererek öfke kustu. Yunus balığının plastik yediği için öldüğünü ileri süren oyuncu, yayınladığı videolarda şunları söyledi:

"Kilyos sahili kilometrelerce plastik atık dolu. Konteyner patlamış diye tahmin ediyorum. Burada bir ölmüş yunus balığı yavrusu görüyorsunuz içi plastik dolu. Plastik yemekten ölmüş. Bunun sorumlusu kim? Temizliğini kim üstlenecek? Faturası hangi hayvanlara ve insanlara kesilecek? Sadece merak ediyorum. Yazıklar olsun. İçinde bir parça vatan, toprak sevgisi olanın şu görüntülerden sonra içi paramparça olur. Bu bir skandaldır, bu gerçek bir felakettir. Yetkilileri göreve çağırıyorum."

John Travolta'dan duygusal mesaj! Oyuncu arkadaşı Olivia Newton- John hayata gözlerini yumdu

İLİŞKİLİ HABER

John Travolta'dan duygusal mesaj! Oyuncu arkadaşı Olivia Newton- John hayata gözlerini yumdu
Emine Erdoğan'ın Filistin paylaşımı! "Zalimin ve zulmün karşısında olacağız"

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan'ın Filistin paylaşımı! "Zalimin ve zulmün karşısında olacağız"
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 26

Hakan 1 yıl önce

Bunlar neki beş yılda 20 yılda kapanmayacak yaralar açtı Ekrem ama hainler anlamıyor hala CHP diye bağırıyor

merve 1 yıl önce

artık gerçekten inanıyorum, kıyameti insanoğlu kendi eliyle koparacak... gelecek nesillere iyi şeyler bırakmamaya yemin etmiş gibiyiz

Ugur 1 yıl önce

Oy veren hayvan hakları ve çevreci doğa sever geziciler nerde

bülent 1 yıl önce

Bir de Haliçe gitseydi...

Avcı 1 yıl önce

IBB msal dünyasında yaşıyor mail veya whatsp dan mesaj atıyorum dümdüz cevap vermiyorlar artık öfkemizden kaçıyorlar

Yorumların Tümünü Okuyun