Emine Erdoğan'ın Filistin paylaşımı! "Zalimin ve zulmün karşısında olacağız"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, İsrail'in Filistin'e yönelik yaptığı saldırılar nedeniyle, uluslararası toplumu dünya barışı için sağduyulu olmaya davet etti.

İsrail'in yıllardır Filistin'e yönelik artarak devam eden haksız ve zalim saldırılarına Batı ülkeleri sessiz kalmaya devam ederken Türkiye, zalime ve zulme boyun eğdirmiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından Filistin'de şehit olan kadınların, erkeklerin, çocukların sesi oldu.

Emine Erdoğan

Emine Erdoğan

Emine ErdoğanİLİŞKİLİ HABEREmine Erdoğan'dan Van Gölü paylaşımı! "Bu sadece bir başlangıç"

"ZALİMİN VE ZULMÜN KARŞISINDA, MAĞDURUN YANINDA OLACAĞIZ"

İsrail'in Filistin üzerinde yüzyıllardır devam eden zulmüne karşı Emine Erdoğan sosyal medya hesabından, "#Gazze'den yükselen acı feryatlarla kalbimiz bir kez daha paramparça oldu. Kadınlar ve çocuklar başta olmak üzere masumların hayattan koparıldığı hiçbir davanın haklılığı yoktur. Dünyanın neresinde olursa olsun daima zalimin ve zulmün karşısında, mağdurun yanında olacağız" şeklinde paylaşımda bulundu.

İsrailİLİŞKİLİ HABERİsrail'in Gazze'deki kanlı oyununa Batı'dan çıt yok! Oyunlarında çocukları öldürmek de var...

Ayrıca Erdoğan, son zamanlarda artan saldırılarda şehit olan Filistinlilere Allah'tan rahmet ve yaralılara acil şifalar diledi. Erdoğan, uluslararası topluma dünya barışı için şu şekilde çağrıdı bulundu:

" #Filistin topraklarında keder ve gözyaşının bir an önce dinmesini yürekten diliyor, uluslararası toplumu dünya barışı için sağduyulu olmaya davet ediyorum."

Yasemin Kay Allen Kilyos Sahili'nin halini görünce İBB'ye öfke kustu...

İLİŞKİLİ HABER

Yasemin Kay Allen Kilyos Sahili'nin halini görünce İBB'ye öfke kustu...

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0