Faik Öztürk'ten 'dolandırıcı' afiş hamlesi! Suç duyurusunda bulundu

Sanat camiasının en komik ve eğlenceli çiftlerinden olan Safiye Soyman ve Faik Öztürk geçtiğimiz yıl haklarında dolandırıcılık iddiaları ortaya atılmıştı. Ünlü çiftin fotoğrafı Sarıyer bölgesinde bir durakta dolandırıcı olarak ilan basılıp asıldığı görülmüştü. Faik Öztürk, “Dolandırıcı ve karısından uzak durun” yazısının bulunduğu afiş için suç duyurusunda bulundu.

Sosyal medyayı aktif kullanan Safiye Soyman ve Faik Öztürk, Sarıyer bölgesinde hayatlarına devam ediyor. Daha önce ikili hakkında dolandırıcı olduklarına dair afiş basılmış sosyal medyada gündem olmuştu. Sarıyer bölgesinde bir durakta asılı olan afişteki "Dolandırıcı ve karısından uzak durun" yazı görenleri hayretlere düşürmüştü. Öztürk, aylar sonra bu afiş hakkında suç duyurusunda bulundu.

SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na sunulan dilekçeye göre; Etiler'deki bir alışveriş merkezinin karşısında bulunan köprünün üzerine iş insanı Faik Öztürk'ün fotoğrafının olduğu bir afiş asıldı. Afişin üzerinde "Dolandırıcı ve karısından uzak durun” yazıyordu. Bu afişin küçültülmüş fotokopisi de Ortaköy’deki otobüs duraklarına yapıştırıldı. Söz konusu afişin hakaret niteliği taşıdığını öne süren Faik Öztürk, kişilik haklarının saldırıya uğradığı ve itibarının zedelendiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Soruşturmayı yürüten savcılık, köprüye asılan afiş ile otobüs duraklarındaki resimleri şüpheliler İsmail A., Kenan G. ve Özkan T.'nin astığını tespit etti. İfade veren üç şüpheli ise üzerlerine atılı suçlamayı kabul etmedi. Savcılık dosyayı Uzlaştırma Bürosu’na gönderdi.

safiye soyman faik öztürk

safiye soyman faik öztürk

NE OLMUŞTU?

Şimdilerde Bodrum'da tatil yapan Soyman, yakın arkadaşı Seda Sayan'la birlikte eğleniyor. Tatilin keyifli anlarını paylaşan Soyman, uzun süredir bu şekilde bir şok yaşamadığını belirtti. Durakta asılı olan afişte fotoğrafı bulunan Soyman'ın açıklama kısmında ise "Acil durum! Dolandırıcı ve yandaşından uzak durun" ifadeleri yer alıyor. 

safiye soyman dolandırıcılık afişi

safiye soyman dolandırıcılık afişi

DAHA ÖNCE DE DOLANDIRICI DENMİŞTİ

Safiye ve Faik çifti daha önce de dolandırıcılıkla gündeme gelmişti. İkili hakkında Bilecik'te SF Müzik Yapım Gıda Turizm İnş. Tic. Ltd. adlı şirket kurarak çok sayıda kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla dava açılmıştı. Davada çiftin nitelikli dolandırıcılık suçundan 3 yıldan 10 yıla kadar hapsi ve 5 bin gün adli para cezası istenmişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Ebru Gündeş konserde giyindiği kıyafeti ile taktir topladı! Dekolteden...

Fahire Kara bulundu mu? Müge Anlı açıkladı: Fahriye Kara Türkiye'ye dönebilecek mi?

İLİŞKİLİ HABER

Fahire Kara bulundu mu? Müge Anlı açıkladı: Fahriye Kara Türkiye'ye dönebilecek mi?

BİR YORUM YAPIN 1

Hak 1 yıl önce

Doğru yazmışlar dolaylı yollardan dolandırıcılık yapıyorlar bunu bilmeyen mi kaldı.

Toplam 1 beğeni