Yenikapı'daki Sefo konserinde yine kavga! Sopa ve yumruklarla birbirlerine girdiler

Geçtiğimiz günlerde Kocaeli'nde sahneye çıkan Sefo'yu izlemek için konser alanına akın eden gençler arasında kavga çıkmıştı. Bu defa Sefo'nun Yenikapı alanında verdiği konserde yine kavga yaşandı. Olaylı konserde, tarafların sopa, yumruk ve tekmelerle birbirlerine saldırdığı kavgaları güvenlik görevlileri ayırmakta zorluk çekti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

İsabelle şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan Sefo 8 Ağustos günü Yenikapı etkinlik alanında düzenlenen İstanbul Festivali'nde sevenleriyle buluştu. Konserlerinde sürekli olaylar çıkan şarkıcıyı dinlemek için etkinlik alanına gelenler arasında bilinmeyen nedenlerle tartışmalar yaşandı. Konser devam ederken tartışmalar büyüyerek kavgaya dönüştü.

KAVGA ANI BÖYLE KAYDEDİLDİ!

BOKS RİNGİNE DÖNDÜ!

Boks ringine dönen konserde taraflar birbirlerine taş, sopa, yumruk ve tekmelerle saldırdı. Konser alanındaki güvenlik görevlileri olayları durdurmakta güçlük çekti. Yaşanan kavgalar vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

sefo konserinde kavga

sefo konserinde kavga

Sefo konserinde gergin dakikalar! Ortalık fena karıştıİLİŞKİLİ HABERSefo konserinde gergin dakikalar! Ortalık fena karıştı

Güvenlik güçlerinin engel olmakta zorlandığı kavga cep telefonu kameralarını böyle yansıdı. Büyüyen kavgada güvenlik güçleri ayırmak için yoğun çaba sarf etse de, polis ekipleri gençleri olay yerinden uzaklaştırdı.

Yenikapı

Yenikapı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Filistin'in bir hikayesi var! Video sosyal medyayı salladı

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 6

hala aynı 1 yıl önce

bu memleketin cahillikten kurtulması lazım

Ahmet 1 yıl önce

Bunlara özenen evvela hapa başlar. Sonra ne vatana ne millete ne de kendine hayrı olur. Devletin bunun gibileri gözetim altında tutması lazım.

Ahmet 1 yıl önce

Böyle gençlik neslimiz için büyük tehlike. Her türlü uyuşturucuya iğrenç hayata özendirme gayreti var.

El cevap 1 yıl önce

Ayırmayın sakın, ölen ölür kalan sağlar başka konserlere baksın.

Toplam 4 beğeni

Cabir 1 yıl önce

Türk ata erkil yapısında erkeğin rolü önemli Batıdaki erkekler kuzkançlık duygusu ölmüş Doğu insanı kızkanç O yüzden kadın ve erkek konser okul Gibi eğitim ve etkinlikte ayrı yerde duracakki sıkıntı çıkmasın

Yorumların Tümünü Okuyun