Esra Ezmeci'nin foyası ortaya çıktı! İşte ahlaki değerler böyle harcanıyor

Fox TV ekranlarında Fulya Öztürk'ün yerine gelen Esra Ezmeci'nin yeni programı akılalmaz kurgu olaylarına karıştı. İşte ahlaki değerlere böyle zarar veriliyor.

Fox TV yine yaptı yapacağını. Fulya Öztürk'ün topluma "Psikolog" diye tanıttığı Esra Ezmeci'nin programında kurgu metin ve karakterlerle ahlak yapısı hedef alınıyor. Sosyal medyada takipçilerinin kendisine gönderdiğini iddia ettiği gayr-i ahlaki soruları kamuoyuyla paylaşan Ezmeci'ye ABD merkezli kanal kucak açtı.

Fulya Öztürk'ten sonra yeni formatıyla 'Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya' programıyla izleyici karşısına geçen sözde psikolog Esra Ezmeci'nin foyası ortaya çıktı.

Esra Ezmeci

Esra Ezmeci

Esra Ezmeci dolandırıcı meslektaşına dava açtı! Ünlü psikolog 15 bin TL istediİLİŞKİLİ HABEREsra Ezmeci dolandırıcı meslektaşına dava açtı! Ünlü psikolog 15 bin TL istedi

HER ŞEY SAHTE!

Sosyal medyadan Esra Ezmeci'nin programı için verilen iş ilanı görenleri şoke etti. Toplumun iyi niyeti suistimal edilerek oklarını aile değerlerine yönelten program için Cast ajansı sahibi olduğu öğrenilen Fatma İldeniz Instagram hesabından şu şekilde iş ilanı yayınladı:

"Herkese merhaba, Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programına gerçek gelin, damat, kaynana, kız-erkek sevgili ya da nişanlı da olabilir. Aralarında sorun olmasına gerek yok ekip kurgu da yapabilir... Bütçe yüksek olacak, kişi başı haftalık 7 bin TL alacaksınız. Gelin ayrı, damat ayrı ve kayınvalide ayrı 7 bin TL. Detaylar seçim olduktan sonra belli olur. Ortalama saatleri günleri vs. lütfen kesin düşünenler dönüş yapsın. Önce seçimler olur daha sonra yayın tarihi çekim günleri belli olur."

esra ezmeci programı için iş ilanı

esra ezmeci programı için iş ilanı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Yenikapı'daki Sefo konserinde yine kavga! Sopa ve yumruklarla birbirlerine girdiler

Esra Erol'un programı ne zaman başlıyor? Esra Erol'da programının yayın tarihi açıklandı

İLİŞKİLİ HABER

Esra Erol'un programı ne zaman başlıyor? Esra Erol'da programının yayın tarihi açıklandı
Ashton Kutcher nadir görülen bir hastalığa yakalandı! İlk kez açıkladı

İLİŞKİLİ HABER

Ashton Kutcher nadir görülen bir hastalığa yakalandı! İlk kez açıkladı

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 3

DURU 1 yıl önce

bence programlarin cogunlugu böyle , bunlar kendilerini fazlaca ifsa etmisler sadece

ali 1 yıl önce

ahlaksızlığı edepsizliği göstererek duyurarak millete empoze etmeye çalışanlara lanet olsun. millet bunları gördükçe duydukça normal karşılıyor ayıpta kabahatte gizli kalmalıdır. batı beslemeleri görevlerini layıkı ile yapıyor ya biz, devlet ne yapıyoruz bu küffarlara karşı neslimizi koruma adına

Vatandaş 1 yıl önce

Bu insan diyemeyeceğim ezme midir nedir tam bir milli güvenlik sorunu en az milli savunma kadar önemli bir konu duyun ey yetkililer #Foxkapatılsın toplumsal ahlaki çökertiyorlar resmen sinir uçlarına dinamit koyuyorlar MİT uyuma Siber Suçlar uyuma Emniyet uyuma İç işleri Bakanlığı uyuma !!!