Esra Erol'un programı ne zaman başlıyor? Esra Erol'da programının yayın tarihi açıklandı

Ünlü sunucu Esra Erol'un sunumuyla gündüz kuşağında yayınlanan 'Esra Erol'da' programı yeni yayın hayatına girmeye hazırlanıyor. Herkesin merakla beklediği Esra Erol'da programının yayın tarihi merak edildi. Atv ekranlarında yayınlanan programın yayın tarihi belli oldu. Detaylar haberimizde.

Senelerdir televizyonda sunuculuk yapan Esra Erol'dan herkesi sevindiren haber geldi. Her sezon bomba bir sezonla gelen ve milyonlar tarafından çok izlenen Esra Erol'da programının yeni sezon tarihi belli oldu. Programda parçalanmış aileleri, evlatlık verilen çocukları aileleriyle bir araya getiren ünlü sunucu Esra Erol'un programı yeni sezonda ekranlarda yerini alacak.

Müge Anlı programının yayın tarihi belli oldu! Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlıyor? İLİŞKİLİ HABERMüge Anlı programının yayın tarihi belli oldu! Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlıyor?

ESRA EROL'DA YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU! 

Sunucu Esra Erol sunuculuk kariyerinin 19 yılına giriyor. Profesyonelliği öne çıkan Erol'un bu sezon Esra Erol'da programı, 29 Ağustos Pazartesi günü yeni sezonu açıyor.

esra erol

esra erol

Program, canlı yayınla hafta içi her gün 16.20'de atv ekranlarında olacak.

Esra Ezmeci'nin foyası ortaya çıktı! İşte ahlaki değerler böyle harcanıyor

İLİŞKİLİ HABER

Esra Ezmeci'nin foyası ortaya çıktı! İşte ahlaki değerler böyle harcanıyor
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Ada 1 yıl önce

Esra Erol ahlaksızlara, müge anlı katillere bakıyor