Somer Sivrioğlu'ndan kıyafet eleştirilerine cevap gecikmedi!

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef yarışmasının jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu giydiği kıyafetleriyle sosyal medyanın diline düşmüştü. Sivrioğlu'ndan kıyafet eleştirilerine cevap gecikmedi!

HABERE AİT GALERİ İÇİN TIKLAYIN GÖR

Somer Sivrioğlu, MasterChef yeni sezona stili ile damga vurdu. Kıyafetleri çok beğenilen Somer Sivrioğlu, sosyal medyada kendisi hakkında yapılan esprili yorumlara karşılık verdi ve sosyal medyada gündem olan stili ile ilgili bir açıklamada bulundu. 

Masterchef Somer Sivrioğlu kıyafetleriyle sosyal medyanın diline düştü!İLİŞKİLİ HABERMasterchef Somer Sivrioğlu kıyafetleriyle sosyal medyanın diline düştü!

"Kilolu olduğumdan ve Asya kültürünü de çok sevdiğimden bu tarz kıyafetler ile rahat ediyorum.

Somer Sivrioğlu

Somer Sivrioğlu

Herkesin aynı kıyefeti giyip aynı şarkıyı dinleyip aynı yemeği yediği bir trend çılgınlığında, farklı olmak hoşuma gidiyor. Stilistimiz Nil Kulaçoğlu ile bu tarzımız ve eylemlerimiz devam edecek."

Ünlü şef kıyafetlerine gelen yorumlar ile ilgili ise, "Bayılıyorum bu tip esprilere, ellerine sağlık." ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Burak Özçivit'ten evi terk etti iddialarına jet yanıt!

Zuhal Topal eşi Korhan Saygıner'in doğum gününü kutladı! Acun Ilıcalı baş köşede

İLİŞKİLİ HABER

Zuhal Topal eşi Korhan Saygıner'in doğum gününü kutladı! Acun Ilıcalı baş köşede
Müge Anlı hakkında kimsenin bilmediği gerçek ortaya çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı hakkında kimsenin bilmediği gerçek ortaya çıktı!
Selen Soyder ile Oren Fransez boşandı!

İLİŞKİLİ HABER

Selen Soyder ile Oren Fransez boşandı!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0