Gülşen'den LGBT skandalı! Ünlü müzisyen Umut Mürare'den bayrak dersi

Sahnede giydiği açık saçık kıyafetlerle gündemde kalmaya çalışan şarkıcı Gülşen, adından söz ettirebilmek için bu kez de LGBT kozunu kullandı. Önceki akşam verdiği konserde sahnede LGBT provokasyonu yapan Gülşen, tepki gösteren seyircileri de kovmuştu. Gülşen'e ünlü müzisyen Umut Mürare'den yanıt gecikmedi.

Son zamanlarda sahne kostümleriyle dikkatleri üzerine çeken şarkıcı Gülşen, ahlak dışı hareketlerine devam ediyor. Sahnede giydiği ölçüsüz kıyafetlerle gençlere çıplaklığı özendirerek kötü örnek olan Gülşen, bu kez de LGBT provokasyonu yaparak herkesin gözü önünde renkli bir bez parçası açtı. Bu durumdan rahatsız olan seyircileri ise konser alanından kovdu.

Gülşen'in bu hareketi sosyal medyada da tepki görürken, ünlü sanatçı Umut Mürare, Twitter hesabından "Uğruna ölünecek ve öpülecek bayrak budur" diyerek şarkıcıyı etiketledi.

Umut Mürare

Umut Mürare

Gülşen

Gülşen

GÜLŞEN'DEN BİR SKANDAL DAHA!

Tepkileri üzerine çekmesine rağmen ısrarla sahne kostümlerini aile değerlerine uygunsuz olarak seçen şarkıcı, önceki akşam sahnedeki hareketleriyle ortalığı yine birbirine kattı. Bu tavrını onaylamayan seyircileri ise konser alanından kovan Gülşen, pervasızlığıyla sosyal medyayı ikiye böldü.

Gülşendan skandal üstüne skandal

Gülşendan skandal üstüne skandal

Gülşen ahlaksızlıklarına bir tane daha ekledi! Konserde aile yapısını bozan LGBT bayrağını açtıİLİŞKİLİ HABERGülşen ahlaksızlıklarına bir tane daha ekledi! Konserde aile yapısını bozan LGBT bayrağını açtı

LGBT PROVOKASYONUYLA TARTIŞMAYA SEBEP OLDU

Öte yandan bu ünlü ismin konserinde LGBT kavgası çıktı. Gülşen'in sahnede LGBT'nin bez parçasını açmasının ardından büyük bir tartışma yaşandı. Şarkıcı, kavgayı görünce "LGBT bayrağından rahatsız olan arkaya gitsin" dedi. Seyirciler bu sözlerin ardından konser alanını terk etti.

Gülşen'in olaylı görüntüleri sosyal medyada da büyük tepki topladı. "Dikkat çekmek için düğmelere basıyor", "Her konseri bir olay", "Gündem olmak için yaptığı çok belli" gibi yorumlar yapıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Cengiz Coşkun ile Beatrica Lorena evlendi! Düğüne damga vuran görüntüler

Diriliş Ertuğrul'un Turgut Alp'i Cengiz Coşkun evlendi! Dizinin kadrosu yeniden bir arada!

İLİŞKİLİ HABER

Diriliş Ertuğrul'un Turgut Alp'i Cengiz Coşkun evlendi! Dizinin kadrosu yeniden bir arada!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0