Hakan Taşıyan'dan büyük vefa! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sevgiyle karşıladı

Geçtiğimiz yıl karaciğer sirozu ve böbrek yetmezliği teşhisiyle bir süre tedavi gören şarkıcı Hakan Taşıyan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yardımlarıyla böbrek nakli olmuştu. Taşıyan, uzun zaman sonra Ak Parti'nin 21. Kuruluş Yıl Dönümü programında görüldü. İşte tüm detaylar...

Karaciğer sirozu ve böbrek yetmezliği teşhisiyle uzun bir süre tedavi altında olan şarkıcı Hakan Taşıyan, Ak Parti'nin 21. kuruluş yıl dönümünde Ankara'ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve eşi Emine Erdoğan'ı havalimanında karşıladı.

7 aylık uzun bir tedavi sürecinden sonra taburcu olan Taşıyan, hastalığı süresince varlığını ve desteğini eksik etmeyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a vefa gösterdi.

Hakan Taşıyandan Cumhurbaşkanı Erdoğanı karşıladı

Hakan Taşıyandan Cumhurbaşkanı Erdoğanı karşıladı

Hakan Taşıyan sağlık çalışanlarına saldırıları kınadı! Aklımızı başımıza almamız lazım!İLİŞKİLİ HABERHakan Taşıyan sağlık çalışanlarına saldırıları kınadı! Aklımızı başımıza almamız lazım!

HAKAN TAŞIYAN'DAN ERDOĞAN'A KARŞILAMA

Ak Parti'nin 21. kuruluş yıl dönümü için Ankara Esenboğa Havalimanı'na inen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, şarkıcı Hakan Taşıyan, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ve partililer tarafından karşılandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Batman'da iki çocuk Ezan-ı Şerif'i duyunca bakın ne yapıyorlar!

Emine Erdoğan'dan Ak Parti 21. Kuruluş Yıl Dönümü paylaşımı

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan'dan Ak Parti 21. Kuruluş Yıl Dönümü paylaşımı

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0