Yaprak Dökümü'nün Ali Rıza Bey'i Halil Ergün vasiyetini açıkladı

Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Ali Rıza Bey karakteriyle hafızalara kazınan usta sanatçı Halil Ergün, vasiyetini açıkladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Halil Ergün, vasiyetini açıkladı. Öldükten sonra cenaze töreni yapılmasını istemediğini belirten Ergün, "Vasiyetim bu (tören) istemiyorum. Tabii çok samimi insan vardır, etkilenir. Ben de gittim bir sürü değerli arkadaşımızın, ağabeyimizin, saygı duyduğum kişilerin cenazelerine. Ama genel bir kültürü söylüyorum. Yani vazife ifa etmek noktasında bir şey olduğunu görüyorum. Kimse vazifeli değil benim ölmemden. Ne kadar kaldıksa sedamızla anılırsak anılırız" dedi.

"ÇOK SEVEN VARSA OTOBÜSE ATLAR GELİR"

Aile mezarlığına gömülmek istediğini belirten Ergün, "Ben çok yerli bakıyorum hayata. İznik bir avuç. Aile mezarlığım da orada. Orada gömülmek istiyorum. Çok tanık oluyorum orada. Biçimsel bir şey uygulanıyor aynı işte meclis önünde yapılır ya biçimsel şeyler gibi. Ölülerin tabutlarının arkasında. Canı çeken, içi çeken gelir.

Halil Ergün

Halil Ergün

Ben size bir şey söyleyeyim evimde 40 tane ciddi ödül var gelirsen görürsün. Yurt dışından, yurt içinden onlarca var. Ben bir gün bile bir tebrik telefonu almadım biliyor musunuz, arkadaşlarımdan, çevremden. Ancak festivalde ödül aldığım yerden birileri varsa 'Tebrik ederiz demişlerdir.' Çok tanık oldum. Cenazelere gidiyoruz, konuşmalara bakıyorum. Cenaze namazı kılınır, götürürsün. Kadınlar gelmez. Baksana şimdi gene fetva veriyor. 'Kadınlar gelmeyecektir cenazeye' diye. Bundan daha fahiş ne olabilir hayatla ilgili" dedi.

Öldürülen eşinin mahkemesine gelen Ece Erken'in zor anları! Baygınlık geçirdi...

İLİŞKİLİ HABER

Öldürülen eşinin mahkemesine gelen Ece Erken'in zor anları! Baygınlık geçirdi...
Vedat Milor’dan yine çok konuşulacak kebapçı yorumu:  Lezzet yok

İLİŞKİLİ HABER

Vedat Milor’dan yine çok konuşulacak kebapçı yorumu: Lezzet yok
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 3

Sade 1 yıl önce

Ne dediğiniz belli değil, kendi ağzınızla diyorsunuz kimsenin umrunda olmadım diye. Olmaz, olamazsınız, misyon!! var,vizyon yok. Camiye de uğramayın, morgdan direk çukura...

Toplam 1 beğeni

zafergülten 1 yıl önce

diziyi severek izliyor,kendisini delikanlı civan biri sanıyordum,yalnız bir haberde -gay- partisine katıldığını okuyunca şoke olmuştum.

Toplam 1 beğeni

Katalan 1 yıl önce

Bu kafa ile seni gömmesinler bile .Bu yaşına gelmiş ama bomboş yaşamışsın...

Toplam 2 beğeni