Öldürülen eşinin mahkemesine gelen Ece Erken'in zor anları! Baygınlık geçirdi...

Sunucu Ece Erken eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesinin ardından başlayan ilk duruşmaya katıldı. Davada sanık Kadir Yasak savunma yaparken Ece Erken fenalık geçirerek salondan dışarı çıktı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu 27 Ocak günü Yeşilköy'de ortağı olduğu balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Olay sonrası yürütülen soruşturma çerçevesinde 16 Mayıs'ta Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından iddianame hazırlanmıştı.

Ünlü sunucu Ece Erken de davaya katılmak için avukatlarıyla birlikte adliyeye geldi. Duruşmaya siyah renkte giysilerle gelen Erken'in gözyaşlarına hakim olamadığı gözlendi. Sabah saatlerinde Instagram hesabından paylaşım yapan Erken besmele çekti.

 Ece Erken

Ece Erken

DURUŞMA BAŞLADI! ECE ERKEN DURUŞMADA ZOR ANLAR YAŞADI

Bakırköy 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasında sanıklar savunmalarını yaptı. Sanıklardan Kadir Yasak'ın savunması sırasında Ece Erken'in bayılması nedeniyle duruşmaya zorunlu bir ara verildi. Erken'in düşerken başını duruşma salonundaki sandalyeye çarptığı öğrenildi. Kısa sürede kendine gelen Ece Erken'in avukatının kolunda salondan çıkarken ağladığı gözlendi. Bir süre salon dışında dinlenen Erken, adliyeden ayrıldı.

"BAŞINI VURDUĞU İÇİN HASTANE KONTROLÜ GEREKEBİLİR"

Ece Erken'in sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan avukatı Pırıl Erkanlı Üçgül, "Duruşma öncesinde müvekkilimin çok zor bir psikolojiyle gelmişti. Fakat sanıkların ifadeleri ve olay anlatımları sırasında müvekkilimin başı dönerek düştü. Başını sandalyeye vurdu, dayanamadı. Çünkü ifade sırasında da ara ara dayanamıyordu zaten, müdahale ediyordu, doğru olmadığını ifade ediyordu. En son dayanabileceği nokta bu oldu. Dolayısıyla bu duruşmanın devamını sonuna kadar getiremedi. Zaten bayıldığı için kollarından kaldırarak getirdik. Arka kapıdan çıkışını yaptık, hemen yanına gitmem gerekiyor. Hastaneye doğru geçtiler. Başını vurduğu için belki bir hastane kontrolü gerekebilir. O esnada gördüm. Belki hastaneye belki eve doktor getirilecek" dedi.

Yaprak Dökümü'nün Ali Rıza Bey'i Halil Ergün vasiyetini açıkladı

İLİŞKİLİ HABER

Yaprak Dökümü'nün Ali Rıza Bey'i Halil Ergün vasiyetini açıkladı

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0