Rıza Pekkutsal toprağa verildi!

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Rıza Pekkutsal, İzmir'de hayatını kaybetti. Ünlü sanatçı için İzmir Buca'da cenaze namazı kılındı. Rıza Pekkutsal, Eski Buca Mezarlığı'na defnedildi.

Kemal Sunal'la oynadığı Korkusuz Korkak (Bombacı Mülayim) ve Yedi Bela Hüsnü filmleri ile Kaygısızlar dizisindeki rolleriyle hafızalara kazınan sinema, ses ve tiyatro sanatçısı Rıza Pekkutsal, 87 yaşında hayatını kaybetti. Pekkutsal'ın vefatı başta ailesi olmak üzere sanat camiasını yasa boğdu.

Türk sinema sanatçısı Rıza Pekkutsal'ın vefat haberini tiyatro sanatçısı Behzat Uygun ve Oyuncular Sendikası sosyal medya hesaplarından duyurdu.

"ÇOK ÜZGÜNÜZ, BAŞIMIZ SAĞOLSUN"

Oyuncular Sendikası'nın Twitter hesabından yapılan paylaşımda "Meslektaşımız Rıza Pekkutsal hayatını kaybetti. Ailesi ve tüm sevenlerine sabır diliyoruz. Çok üzgünüz. Başımız sağ olsun" denildi.

TOPRAĞA VERİLDİ!

Yeşilçam sanatçısı ve ses sanatçısı 87 yaşındaki Rıza Pekkutsal, İzmir'de toprağa verildi. Kılınan cenaze namazının ardından Eski Buca Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Rıza Pekkutsal için bugün Yaylacık Camii'nde düzenlenen cenazeye; kızı Funda Pekkutsal Karakuş, akrabaları, yakınları ile İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Karaçanta katıldı. Öğle vakti kılınan namazın ardından Pekkutsal'ın cenazesi, Eski Buca Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Burak Çelik önce kardeşini paylaştı şimdi de yeğenini! Yok böyle benzerlik

İLİŞKİLİ HABER

Burak Çelik önce kardeşini paylaştı şimdi de yeğenini! Yok böyle benzerlik
MasterChef'te kural ihlali! Mehmet Şef sinirden deliye döndü

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef'te kural ihlali! Mehmet Şef sinirden deliye döndü
Ali Sunal'ın çok özel görüntüleri ortaya çıktı! Yeşilçam orada...

İLİŞKİLİ HABER

Ali Sunal'ın çok özel görüntüleri ortaya çıktı! Yeşilçam orada...

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0