MasterChef'te kural ihlali! Mehmet Şef sinirden deliye döndü

MasterChef Türkiye'de ana kadroya girmek için yarışmacılar mücadele etmeye devam ediyor. Dün akşam yayınlanan bölümünde yarışmacılardan biri kural ihlali yaptı. Bunu gören Mehmet Şef küplere bindi.

TV8 ekranlarının en sevilen yarışması MasterChef 2022'de gergin anlar yaşandı. Jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun oturduğu yarışmanın dün yayınlanan bölümünde bir yarışmacı kural ihlali yaptı.  

YASAĞI DELDİ MERKETTEN UN ALDI

Hazırlık sırasında Burak Kaynak isimli yarışmacı, yasak olmasına rağmen oyun esnasında marketten ürün aldı. Ana kadroya çıkan ve balkondan arkadaşlarını izleyen yarışmacılar durumu fark etti.

mehmet yalçınkaya küplere bindi

mehmet yalçınkaya küplere bindi

Ardından Fatmanur'un "Şefim, şuradaki arkadaş yasak olmasına rağmen marketten un aldı" demesi üzerine; Mehmet Şef 'Niye?' diye sordu. Burak da "Eldiveni giymek için aldım şefim" sözleriyle açıklama yaptı.

"BU SON UYARIMIZ"

Bunun üzerine Mehmet Yalçınkaya, "Bu son uyarımız olsun. Eğer yemekte kullansaydın tencereni alırdık. Öyle her kafasına esen markete giderse biz evin yolunu bulamayız" ifadelerini kullandı.

YARIŞMACININ İTİRAFI DAHA DA KIZDIRDI

Daha sonra "Ben bir hata daha yaptım" diyerek hatasını itiraf eden yarışmacı tereyağını da aldığını belirtti. İyice sinirlenen Yalçınkaya, "Allah'ım sen bana yardım et yarabbim. Niye tereyağ alıyorsun? Biz senin malzemelerini vermedik mi? Birazdan bir hata daha yaparsan bu tencereyi aldığım gibi seni de alırım" diyerek yarışmacının tereyağ kullandığı yemeğini aldı.

Ekip arkadaşlarını da uyaran Mehmet Yalçınkaya, "Adam marketten ne bulduysa almış. Buy arkadaşa kıyma vs. başka hiçbir malzeme vermeyin" dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Angelina Jolie kızıyla konsere gitti! O anlar sosyal medyaya damga vurdu

 

Teşkilat'ın Zehra'sı Deniz Baysal'dan muhteşem dönüş!

İLİŞKİLİ HABER

Teşkilat'ın Zehra'sı Deniz Baysal'dan muhteşem dönüş!
Rıza Pekkutsal toprağa verildi!

İLİŞKİLİ HABER

Rıza Pekkutsal toprağa verildi!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0