Onur Buldu Güldür Güldür Show'dan ayrıldı mı? Onur Buldu kimdir?

Güldür Güldür Show'dan hayranlarını üzen haber geldi. İddialara göre yeni bir proje için hazırlıklara başlayan Onur Buldu, Güldür Güldür Show'a veda edecek. Peki Onur Buldu kimdir aslen nerelidir? İşte tüm detaylar...

2013 yılından bu yana Ali Sunal'ın sunumuyla gerçekleşen Güldür Güldür Show ekibinde olan ünlü oyuncu Onur Buldu hakkında şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Programın kemik kadrosunda olan ünlü oyuncunun Güldür Güldür'e veda edeceği konuşuluyor. Sosyal medyada ortaya atılan bu söylentiler üzerine henüz net bir açıklama yapılmadı.

Onur Buldu'nun yeni bir projede yer alması nedeniyle Güldür Güldür'e veda edeceği öne sürüldü.

Onur Buldu

Onur Buldu

Onur Buldu baba olmuştu! Çocuğunu ilk kez paylaştıİLİŞKİLİ HABEROnur Buldu baba olmuştu! Çocuğunu ilk kez paylaştı

AYRILIĞININ KESİN OLDUĞU ÖNE SÜRÜLDÜ

Son olarak sosyal medya hesabından makyözüyle bir kare paylaşan oyuncu Buldu'nun fotoğrafının altına gelen yorumlar dikkat çekti. "Abi, senin için Güldür Güldür Show'u izliyoruz" "Onur Buldu projeden ayrılıyor" gibi yorumların yanı sıra Buldu'nun programa veda edeceği bazı kaynaklardan doğrulandığı ortaya çıktı.

Onur Buldunun paylaşımının altına yapılan yorumlar

Onur Buldunun paylaşımının altına yapılan yorumlar

HENÜZ RESMİ BİR AÇIKLAMA YOK

Ancak ünlü oyuncudan konuya dair resmi bir açıklama gelmemesi kafa karışıklığına sebep oldu. Herkes yapım şirketinin veya Buldu'nun açıklamasını bekliyor.

Onur Buldu kimdir aslen nerelidir

Onur Buldu kimdir aslen nerelidir

ONUR BULDU KİMDİR ASLEN NERELİDİR?

Güldür Güldür'ün kemik kadrosundan olan Onur Buldu 4 Ağustos tarihinde İzmir'in Bergama ilçesinde dünyaya geldi. Ebe hemşire bir anne ve öğretmen bir babanın oğlu olan Buldu, çocukluğunu ve gençliğini Menemen'de geçirdi. Ailesi aslen Malazgirt ve Tuncelilidir. Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde eğitim alan Buldu, İzmir Devlet Tiyatrosu'nda bir süre görev yaptıktan sonra Keşanlı Ali Destanı oyununda oynadı.

Ardından İstanbul'a yerleşen Onur Buldu, birçok dizi ve sinema filminde rol aldı. 2013 yılında BKM'ye katılarak Güldür Güldür Show programında ekran karşısına çıkmaya başladı. Buldu 2020 yılında mutluluğu Duygu Koz ile bularak dünyaevine girdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Petek Dinçöz, gençlik aşkı Nida Büyükbayrakdar ile evlendi!

Sagopa Kajmer gündem oldu! Halat 44 yaşında...

İLİŞKİLİ HABER

Sagopa Kajmer gündem oldu! Halat 44 yaşında...
Engin Günaydın'ın milyonluk lüks inzivası!

İLİŞKİLİ HABER

Engin Günaydın'ın milyonluk lüks inzivası!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0