Burak Özçivit ilk defa eşi Fahriye Evcen'siz görüntülendi! İkiz bebek bekleyen Fahriye Evcen...

Burak Özçivit ilk defa Fahriye Evcen olmadan oğlu Karan ile birlikte Metropol İstanbul'da objektiflere takıldı. Geçtiğimiz günlerde ikiz bebek beklediği iddiasıyla gündeme bomba gibi düşen haber sonrası Burak Özçivit'in yanında eşi Fahriye Evcen olmaması dikkat çekti.

Kuruluş Osman dizisinin yıldızı Burak Özçivit uzun zamandan sonra ilk defa görüntülendi. İkinci defa hamile olan Fahriye Evcen olmadan oğlu Karan ile Metropol İstanbul'da görüntülenen yakışıklı oyuncu AVM'nin içinde bulunan Hupalupa Aile Eğlence Merkezi'nde doyasıya eğlendi.

Fahriye EvcenİLİŞKİLİ HABERFahriye Evcen'den ikiz bebek müjdesi! Fahriye Evcen'in karnı belli oldu!

Keyifli halleri, spor tarzı ve çorapları ile dikkat çeken Özçivit, gazetecilerin fotoğraf isteğini kırmadı. Eşiniz nerede? sorusunu yanıtsız bırakan oyuncu oğlu Karan ile birlikte oynamaya devam etti. 

Burak Özçivit ilk defa fahriye Evcen

Burak Özçivit ilk defa fahriye Evcen

İLK DEFA EŞİ FAHRİYE EVCEN'SİZ GÖRÜNTÜLENDİ!

Eşi Fahriye Evcen ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Burak Özçivit ile tatilleri sırasında doktor kontrollerini ihmal etmeyen ünlü oyuncu sürpriz bir haber aldı. Evcen'in ikiz bebek beklediği iddia edildi.

Magazin dünyasının en gözde çiftlerinden biri olan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen genelde her yere sıklıkla beraber gider. Ancak bu defa Fahriye Evcen'in olmaması acaba hamileliğini ağır mı geçiriyor sorusunu gündeme getirdi.

İkiz bebek iddiası ile ilgili ünlü çiftin cephesinden henüz bir açıklama gelmese de çiftin hayranları sabırsızlıkla açıklama yapmasını bekliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Yasemin Sakallıoğlu'ndan ev kadını tiplemesi beğeni yağmuruna tutuldu!

Demet Özdemir gelinliklerine servet harcadı! Gelinlikleri hakkındaki detay ise şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Demet Özdemir gelinliklerine servet harcadı! Gelinlikleri hakkındaki detay ise şaşırttı
MasterChef Burcu Önal'ın imajında radikal değişiklik!

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef Burcu Önal'ın imajında radikal değişiklik!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Eroll 1 yıl önce

Aman Allahım nasıl olmaz