Kaya Çilingiroğlu'nun eski eşi Feraya Tanyolaç'tan duygusal paylaşım!

Feraye Tanyolaç ünlü spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu ile 2009 yılında dünyaevine girmiş ve 2014 yılında ayrılmıştı. Çiftin birlikteliklerinden dünyaya gelen oğulları Hüseyin Kaya ise geçtiğimiz gün tam 16 yaşına girdi. Tanyolaç sosyal medya üzerinde oğlunun doğum günün kutlarken Kaya ile olan fotoğraflarını paylaşması da kafaları karıştırdı.

Feraye Tanyolaç, ünlü spor yorumcusu ve Hülya Avşar'ın da eski eşi olan Kaya Çilingiroğlu ile 2009 yılında dünyaevine girerek bir ömür boyu birlikte kalacaklarına söz vermişti. 2014 yılında ayrılan çiftin dünyaya getirdikleri bir çocukla anne baba olmanın mutluluğunu tatma şansı yakalamıştı.

feraya tanyoldaç

feraya tanyoldaç

"HOŞ GELDİN 16..."

Sosyal medya hesabını aktif kullanan Kaya Çilingiroğlu'nun eski eşi Feraya Tonyolaç, oğlunun 16 yaşına girmesi üzerine duygusal bir paylaşımda bulundu. Oğlunun doğumunun gerçekleştiği vakitleri paylaşan anne "Evlat... Seni ilk gördüğüm an aşık oldum! Hoş geldin 16..." notunu düştü.

 kaya çilingiroğlu paylaşımı

kaya çilingiroğlu paylaşımı

ESKİ EŞİNİN GÖNDERİSİNE YORUM YAPTI

Kaya Çilingiroğlu ise oğlunun doğum günün sosyal medya üzerinden kutlarken "İyi ki beni seçmiş canım oğlum, seni çok seviyorum." ifadelerine yer verdi. Çilingiroğlu'nun gönderisine yorum yapan eski eşi Tanyoldaç "İyi ki bizi seçmiş canım evladım. Aslanım, kuzum 16 oldu. Zaman su gibi akıp gidiyor... Sağlıkla, mutlulukla şansla yeni bir yıl diliyorum. Allah karşısına iyi insanlar çıkartsın." sözleriyle yorum bıraktı.

kaya çilingiroğlu ve hülya avşar

kaya çilingiroğlu ve hülya avşar

HÜLYA AVŞAR'DA SESSİZ KALMADI

Kaya Çilingiroğlu'nun diğer eski eşi Hülya Avşar'da sessiz kalamadı. Ünlü sanatçı Çilingiroğlu'nun paylaşımının altına "Seni çok seviyorum mutlu yıllar Kaya'cığım." yorumunu bıraktı. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Civan Civanova'nın cenazesinde akıl almaz olay!

Berfu Yenenler ve Eser Yenenler'den kötü haber! Yaptıkları tatil burunlarından geldi

İLİŞKİLİ HABER

Berfu Yenenler ve Eser Yenenler'den kötü haber! Yaptıkları tatil burunlarından geldi
Buse Varol'dan olay paylaşım! Kime laf soktu?

İLİŞKİLİ HABER

Buse Varol'dan olay paylaşım! Kime laf soktu?

BİR YORUM YAPIN 0