Yeşilçam'ın 'kötü adamı' Ali Güney hayatını kaybetti!

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Yeşilçam'ın emektar oyuncularından Ali Güney'in yaşamını yitirdiğini duyurdu. Kötü adam rolleriyle hafızalarda yer edinen Günay'ın acı kaybı sanat dünyasını yasa boğdu.

Türk sinemasının 'kötü adam'ı olarak hafızalarda yer edinen ünlü oyuncu Ali Güney, 66 yaşında hayatını kaybetti. Uzun süredir KOAH hastası olan ve nefes darlığı nedeniyle zor günler geçiren Güney, üç gün önce hastaneye kaldırılmış ve tedavi görmeye başlamıştı. Ancak usta oyuncunun yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı ve hastanede yaşamını yitirdiği öğrenildi. 

Ali Güney

Ali Güney

TEDAVİSİNE UYUTULARAK DEVAM EDİLİYORDU

Acı haberi ünlü ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. "Yeşilçam filmlerinde hep kötü rollerde görmeye alışık olduğumuz Yeşilçam’ın emektar oyuncularından Ali Güney, uzun süredir KOAH hastasıydı ve üç gün önce nefes darlığı nedeni ile hastaneye kaldırıldı" ifadelerini kullanan Akay, "Ancak durumu ağırlaşan ve solunum cihazına bağlanan usta oyuncumuzun tedavisine, uyutularak devam ediliyordu. Dün yoğun bakıma kaldırıldığını duyurduğum değerli oyuncumuzu, maalesef bugün sabaha karşı kaybettik. Nur içinde yatsın, mekânı cennet olsun inşallah" şeklinde paylaşımda bulundu. 

Ali Güney hayatını kaybetti

Ali Güney hayatını kaybetti

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Civan Civanova'nın cenazesinde akıl almaz olay!

Suna Yıldızoğlu İngiltere'nin sağlık sistemine isyan etmişti! Gurbetçilerden destek geldi

İLİŞKİLİ HABER

Suna Yıldızoğlu İngiltere'nin sağlık sistemine isyan etmişti! Gurbetçilerden destek geldi
Arda Türkmen'den bomba itiraf! 'Ayı balina ve örümcek yedim ama en lezzetlisi...'

İLİŞKİLİ HABER

Arda Türkmen'den bomba itiraf! 'Ayı balina ve örümcek yedim ama en lezzetlisi...'
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0