Suna Yıldızoğlu İngiltere'nin sağlık sistemine isyan etmişti! Gurbetçilerden destek geldi

Bir süredir İngiltere'de yaşayan ünlü sinema oyuncusu Suna Yıldızoğlu, ülkedeki sağlık sistemi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Yıldızoğlu, "Hasta olanlar teşhis ve tedavi görmeyenler ölüyor. Sağlık sistemi bitmiş" demişti. Paylaşım sonrası eleştirilen Yıldızoğlu, eleştirilere maruz kalmıştı. Ünlü oyuncuya gurbetçilerden destek geldi.

Kemal Sunal ile 'Tarzan Rıfkı' filminde rol alan performansıyla bir döneme damga vuran sinema oyuncusu Suna Yıldızoğlu'nun haklı isyanı sosyal medyada gündem olmuştu. Bir süredir İngiltere'de yaşamını sürdüren Yıldızoğlu, ülkenin sağlık sistemini çarpıcı ifadelerle eleştiri yağmuruna tutmuştu. Vatandaşları, dikkat etmeleri ve hastalanmamaları için uyardı. Aksi takdirde, doktorların ilgisizliği yüzünden ölebilecekleri vurgusunu da yapmıştı.

Yaptığı paylaşımdan dolayı eleştirilince ünlü oyuncu sessiz kalamadı. Yıldızoğlu, son paylaşımında ispatlarını ortaya koymuştu. Oyuncu Yasemin Allen'in annesi Suna Yıldızoğlu'na gurbetçilerden destek yağdı.

"SAĞLIK SİSTEMİ CİDDİ ANLAMDA PROBLEMLİ"

Bir süredir İngiltere'nin sağlık sisteminde olan aksaklıklarla ilgili paylaşım yapan Yıldızoğlu'na bazı kullanıcılar tarafından destek yorumları şu şekilde geldi:

Ünlü oyuncuda destek yorumları

Ünlü oyuncuda destek yorumları

"Ben Londra'da kaldım. 3 yıldır da Bournemouth'da yaşıyorum, en kuzeyinden en güneyine bir sürü arkadaşım var İngiltere'de. Sağlık sistemi ciddi anlamda problemli, doktorları yetersiz. Hiç sorunla karşılaşmamış insan sayısı bir elin parmağını geçmez."

Suna Yıldızoğlunun paylaşımlarının altındaki destek yorumları

Suna Yıldızoğlunun paylaşımlarının altındaki destek yorumları

"Ciddi anlamda eleman sıkıntısı var, bence sistem de sıkıntılı. İki aydır uzman ile görüşmeye çalışıyorum. Bakalım ne zamana randevu verecekler? Geçen ay aynı şeyi yazmıştım. Birkaç kişi bana kızıp beni takipten çıkardı. 2 ay geçti, sorunuma henüz yanıt bulamadım. Türkiye'ye gidemediğim bir dönemdeyim, vizemi bekliyorum. Yoksa hiç uğraşmazdım."

"MUAYENE OLAMADIM"

İngilteredeki bitmiş sağlık sisteminin mağdurlarından

İngilteredeki bitmiş sağlık sisteminin mağdurlarından

"Çok haklısınız Suna Hanım. Kardeşimin kızı yüksek lisans yaptıktan sonra iki yıldır İngiltere'de vergi müfettişi olarak çalışıyordu. Kendisine teşhis konamadığı için, geçtiğimiz ay çocuk işini bırakıp Kıbrıs'a dönüş yaptı. Şimdi çok iyi. Hastalığı da gastrit ve böbrek taşı."

Suna Yıldızoğlu gelen eleştirilere yanıt verdi

Suna Yıldızoğlu gelen eleştirilere yanıt verdi

"BANA YALANCI DİYENLERE GELSİN"

Sabah Gazetesi'nin haberine göre Yıldızoğlu, "Çevremde dört-beş tane hasta insan vardı, onların çektiklerini gördüm. Doktor, hastayla telefonda konuşup, teşhis koyuyor. Başka arkadaşlarımda da aynı şeyi görünce, hiç hesap kitap yapmadan bu tweetleri attım" demişti.

Suna Yıldızoğlu

Suna Yıldızoğlu

Tarzan Rıfkı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Tarzan Rıfkı nerede çekildi? İLİŞKİLİ HABERTarzan Rıfkı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Tarzan Rıfkı nerede çekildi?

"TELEFONLA TEŞHİS KOYUYORLAR"

İngiliz doktorlarının hastalarına bakmadığını ve yalnızca telefonla teşhis koyduklarını söyleyen ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Avrupa'nın sağlık sisteminin vahim bir durumda olduğunu gözler önüne sermişti.

Yıldızoğlu paylaşımında şu ifadelere yer vermişti:

"İngiltere'de hastalanmayın sakın. Aile doktorlar telefonda teşhis koyuyor. Hastaneler dolu. Lockdown'da hasta olanlar teşhis ve tedavi görmeyenler ölüyor. Sağlık sistemi bitmiş."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

19. yüzyılda bir kadın nasıl giyinirdi? Tam 17 parça...

Ebru Şahin Yunan basının ilgi odağı oldu! Basket maçını bırakıp...

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Şahin Yunan basının ilgi odağı oldu! Basket maçını bırakıp...
Yeşilçam'ın 'kötü adamı' Ali Güney hayatını kaybetti!

İLİŞKİLİ HABER

Yeşilçam'ın 'kötü adamı' Ali Güney hayatını kaybetti!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 11

Mehmet 1 yıl önce

Ingilteredeki benim arkadaşlarım telefon ile aradı ve tesis koymaya çalıştı diyordu.

Emeklidur 1 yıl önce

Bizde paran varsa özel hastanelerde yer çok ve iyi bakım var.Devlet hastanelerinde maalesef kalabalıktan olsa gerek,bir ilgi ve yardım göremedik.Ağrıdan ölecek hastayı başlarından savdılar.Doktorun özel bürosuna uğramadık belki onun içindir.Allah muhtaç etmesin.Özellerin de Allah yokluğunu vermesin.Büyük bir boşluğu dolduruyorlar.

misafir 32 1 yıl önce

Allah, devletimizi daim eylesin..

Toplam 3 beğeni

İstanbullu 1 yıl önce

Aaaa yok canım batı da öyle kötü şeyler olmaz. İçimizdeki batıya tapan tasmalılara sorun bakın . Bu hanıma bile trol derler.

Toplam 10 beğeni

Celal 1 yıl önce

Orada Kraliçenin verdiği kadar vatandaşsın , her şey kraliçe için. Dünyanın yarısı on ait , yine de Tayyip Diktatör öyle mi.

Toplam 7 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun