Aydan Şener'in evi kedi yuvası gibi! Mutlu kocaman bir aile

Ünlü oyuncu Aydan Şener geçtiğimiz gün bir programa konuk oldu. Şener birbirinden ilginç itirafla ve açıklamalarıyla gündem olurken, özeli olan evi hakkında ilk kez konuştu.

Ceyda Düvenci, NTV ekranlarında yayınlanan Bambaşka Sohbetler' inde sinema ve dizi oyuncusu Aydan Şener'i konuk etti. Şener evinde tam 27 hayvanla yaşadığını ifade etti. Onlarla mutlu olduğunu dile getiren güzel oyuncu, onların yanında huzurlu hissettiğini belirtti.

ceyda düvenci ve aydan şener

ceyda düvenci ve aydan şener

"DİZİLERDE OLMAMAMIN SEBEBİ BU!"

Programda Şener ve Düvenci, oyunculuk hakkında kadın oyuncuların yaşadığı sıkıntıları da dile getirmekten çekinmedi. Düvenci "Genelde belli bir yaştan sonra hep birinin ablası ya da annesi oluyorsunuz. 45 yaşındayım ya birinin ablası ya birinin annesi diyorlar. Rol ne diyorum, falanın annesi, tamam da ne? Ne anlatıyorum rolde? O bir şey yapacak sen destek olacaksın. O rol oyuncu olarak beni hiç heyecanlandırmıyor. Benim de 4 senedir dizide olmamamın nedeni bu. Birinin ablası ya da annesi olmak istemiyorum!" ifadelerini kullandı. 

aydan şener

aydan şener

"OYUNCU İÇİN HİÇ HOŞ DEĞİL"

Şener Düvenci'ye yanıt olarak "Aynı durumdayım. 40 yaşında geldin mi, hatta biraz daha öne çektiler, sadece anne rolleri! Onun annesi bunun annesi. Tamam oynayayım ama bu kadınının da bir hikayesi olsun, geçmişi olsun. Anne işte. Bir oyuncu için hiç hoş değil. Kadın oyuncuların yaşadığı sorun bu. Onun için reddettiğim çok rol var" açıklamasında bulundu.

aydan şener ve kedileri

aydan şener ve kedileri

"ONLARLA GÜNE GÜZEL BAŞLIYORUM"

Şener sonrasında evinde tam 27 hayvanıyla mutlu bir aile olduğunu, onların yanında huzurlu hissettiğini dile getirdi. Şener "Onlar sayesinde güne güzel başlıyorum, onlarla çok mutluyum, beni çok mutlu ediyorlar" ifadesiyle 25 kedisi ve 2 köpeğinin olduğunu belirtti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde görev alan kaleci Volkan Demirel, topları açmakta zorlandı

Emine Erdoğan'dan Şule Yüksel Şenler paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan'dan Şule Yüksel Şenler paylaşımı!
Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar 8 yılı geride bıraktı!

İLİŞKİLİ HABER

Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar 8 yılı geride bıraktı!

BİR YORUM YAPIN 2

Misafir-x 1 yıl önce

Ben Lisedeyken 1986-87 yıllarıydı Çalıkuşu ile gönlüme taht kurmuştu şimdi o tahtı taçlandırdı.

şehitler 1 yıl önce

Bunlar sevgi deil şov. Sorun bakalım sosyete kaç çocuğu kedisi kadar sevmiş.Hepsi tırış insana sevgisi olmayan hayvana olamaz.Mahlukatın en şereflisi insan.Anneler huzur evinde kediler köpekler evde bırakıl allah aşkına .Türkiye de bir kedi köpek furyası aldı gidiyor.