Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar 8 yılı geride bıraktı!

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan ve Hülya Koçyiğit'in biricik torunu Neslişah Alkoçlar ile evliliklerinin 8. yılını geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyor. ünlü çift, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla duygusal anlar yaşatırken, görenlere "Maşallah" dedirtti.

"Diriliş Ertuğrul" dizisiyle bir döneme damga vuran ve hala dilden dile aktarılan performansıyla takdir toplayan Engin Altan Düzyatan 2014 yılında eşi Hülya Koçyiğit'in torunu Neslişah Alkoçlar ile dünyaevine girmişti. Geçtiğimiz günlerde kızı Alara Düzyatan 4 yaşına girerken, 6 yaşındaki oğulları Emir Aras'la mutlu aile tablosu herkesin dikkatini çekiyor.

engin altan düzyatan

engin altan düzyatan

GÜZEL OLAYLAR ÜST ÜSTE

Bu sıralarda sürekli güzel haberlerle anılan Engin Altan Düzyatan, Diriliş Ertuğrul ekibinden Turgut Alp lakabıyla bilinen Cengiz Coşkun'un düğünün yapmış ve bir nostalji yaşatmıştı. Şimdilerde ise kutlamalara ve güzel haberlere devam eden Düzyatan, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

engin altan düzyatan ve eşi neslişah alkoçlar

engin altan düzyatan ve eşi neslişah alkoçlar

"İLK GÜN GİBİ..."

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar, tam 8 yılı geride bırakmanın ve bir ömür boyu birlikte olmanın mutluluğu yaşadıklarını dile getirdi. Paylaşımında yıldönümlerini kutlayan çiftten Düzyatan "Yıllar geçse de ilk gün gibi aynı heyecan ve sevgiyi hissetmek paha biçilemez..." notunu bıraktı. 

engin altan düzyatan ve neslişah alkoçlar

engin altan düzyatan ve neslişah alkoçlar

"NİCE YIL DÖNÜMLERİNE..."

Neslişah Alkoçlar ise eşi Düzyatan'la fotoğrafını paylaşıp "Sevgilim, iyi ki varsın, iyi ki sensin. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadığımız nice yıl dönümlerimiz olsun seni çok seviyorum " açıklamasında bulundu. Paylaşımları beğeni yağmuruna tutulurken, takipçilerinden "maşallah" yorumları eksik kalmadı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Ünlü rapçi Lil Baby'den James Harden'a akıl almaz hediye!

Aydan Şener'in evi kedi yuvası gibi! Mutlu kocaman bir aile

İLİŞKİLİ HABER

Aydan Şener'in evi kedi yuvası gibi! Mutlu kocaman bir aile

BİR YORUM YAPIN 0