Hazal Kaya'dan sevenlerini korkutan haber! "Hayat tutunmaya çalışıyorum"

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Hazal Kaya, geçtiğimiz gün yaptığı paylaşımla takipçilerini korkuttu. Ünlü oyuncu Kaya "ki üç haftaya toparlarım gibi; yani umarım! " ifadelerini kullandı.

2019 yılında meslektaşı Ali Atay ile dünyaevine giren oyuncu Hazal Kaya, aynı yılın sonuna doğru oğlu Fikret Ali'yi kucağına alarak annelik duygusunu tatmıştı. Şimdilerde tekrar hamile olan Kaya, ikinci çocuğuna kavuşmak için geri sayım yapıyor. 

hazla kaya oğlu fikret aliye hamileyken

hazla kaya oğlu fikret aliye hamileyken

SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan başarılı oyuncu Kaya, geçtiğimiz gün yaptığı bir paylaşımla sevenlerini korkuttu. En son imaj değişikliği yaparak gündeme gelen Kaya, sessizliğini bozdu.

hazal kaya paylaşımı

hazal kaya paylaşımı

KAFA KARIŞTIRDI

Oyuncu Kaya sosyal medyada yaptığı paylaşımda "Nasıl açtım arayı ama? İsteyerek olmadı valla. Fiziksel olarak aşırı zorlandığım bir dönem sadece, sonra anlatırım. Psikolojik olarak kaldırabildiklerimin de ciddi bir sınırı oldu. Ayrıca 9'a 3 tansiyonla ya evde baygın yatıyorum ya da sette hayata tutunmaya çalışıyorum 'ay çok güzel şeyler geliyor neyse' böyleyken böyle. İki üç haftaya toparlarım gibi; yani umarım! Öptüm" ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLKECEK VİDEO:

Türk şarkılarıyla dans eden dünyaca ünlü Jksola'dan yeni şarkı!

Danilo Zanna'nın restoranı nerede? Danilo Şef'in restoranı var mı?

İLİŞKİLİ HABER

Danilo Zanna'nın restoranı nerede? Danilo Şef'in restoranı var mı?

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0