Danilo Zanna'nın restoranı nerede? Danilo Şef'in restoranı var mı?

MasterChef'in İtalyan şefi Danilo Zanna eşine açtığı boşanma davasıyla gündemden düşmeyen isimler arasında. Peki MasterChef yarışmasına renk katan Danilo Zanna'nın restoranı var mı, Danilo Zanna'nın restoranı nerede?

4 sezondur Masterchef'te jürilik yapan İtalyan şef Danilo Zanna, Gupse Özay'ın Görümce filminde ve Elin Oğlu yarışmasında boy göstermiş ve Türk halkının sempatisini kazanmıştı. Danino Şef'in bir de oğlu var.  

Boşanma sürecinde olan Danilo ZannaİLİŞKİLİ HABERBoşanma sürecinde olan Danilo Zanna'ya eşinden manidar gönderme!

Her fırsatta Türkiye aşığı olduğunu söyleyen ve Türkiye bana hem aş hem de eş verdi diyen İtalyan Şef Danilo Zanna,  aile restoranlarında çalışarak şeflik kariyerine başladı. İtalyda’da Gastronomi okudu.

DANİLO ZANNA'NIN RESTORANI NEREDE?

Masterchef Danilo Şef'in yeni restoranı İstanbul'daki Vadistanbul'da açıldı. Yeni restoranın adı Filo D'olio oldu. Bu restoranda daha çok İtalyan mutfağı bulunuyor. Ek olarak Danilo Zanna'nın Filo D'Olio adını taşıyan restoran ekibine Masterchef Türkiye 2021'de yarışmış olan Mert Ateş Durukan ve Safanur Bol dahil olmuştur.

İtalyan Şef Danilo Zanna’nın Filo D’olio markası lezzet, servis ve üstün müşteri memnuniyetiyle misafirlerine alternatifsiz bir deneyim sunuyor. Filo D’olio felsefesi, lokal ve taze ürünler ile İtalyan reçeteleri arasında bir sentez oluşturuyor.  

Menüde bulunan tüm lezzetler Danilo Şef tarafından titizlikle hazırlanıyor. Baştan sona sizi İtalya’da hissettirecek olan bu mekan, köklü bir mutfak ekibine sahip. Ayrıca restoranda kullanılan tüm peynirler kendi fabrikalarından özel olarak getiriliyor.

Hazal Kaya'dan sevenlerini korkutan haber! "Hayat tutunmaya çalışıyorum"

İLİŞKİLİ HABER

Hazal Kaya'dan sevenlerini korkutan haber! "Hayat tutunmaya çalışıyorum"
İsmail Demirci'den anlamlı paylaşım! Ali bebek Beşiktaş formasıyla sahalarda...

İLİŞKİLİ HABER

İsmail Demirci'den anlamlı paylaşım! Ali bebek Beşiktaş formasıyla sahalarda...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0