Müge Anlı'yı sinirlendiren olay! "Böyle insanlara randevu kotası uygulanmalı!"

Müge Anlı sezona tüm hızıyla devam ederken milyonları ekrana kilitlemeyi başardı. Geçen sezondan DJ Gezgin cinayetinin arkasını çözmeye çalışan Anlı, Türkiye'nin çok yakından tanıdığı Fatma Karadağ, geçen yıl olduğun gibi bu yılda açıklamalarıyla gündeme oturdu. Hayatını hastanelerde geçirdiği ortaya çıkan Karadağ'ın 6 yılda 596 kez hastaneye gittiği öğrenildi.

Tüm ekranlara izleyici kilitleyen Müge Anlı, geçtiğimiz gün geçmiş sezonda yarın kalan DJ Gezgin cinayetinin devamı için kolları sıvadı. Türkiye'nin tanıdığı geçmiş sezonda verdiği cevaplarla şaşırtan Fatma Karadağ, yine açıklamalarıyla gündeme oturdu.

müge anlı

müge anlı

6 YILDA 596 HASTANE ZİYARETİ

Çok konuşup bir şey anlatmamasıyla ün kazanan Karadağ, ifadesindeki açıklamalarla profesyonel dedektiflerin beynini yakan açıklamalarda bulundu. Hiç bir rahatsızlığı olmamasına karşı Müge Anlı ve ekibi Karadağ'ın 6 yılda 596 kere hastaneye gittiğini belgelerle ortaya koydu.

fatma karadağ

fatma karadağ

SADECE GİTTİĞİ DOKTORLAR YAZILDI

Karadağ'ın hatta aynı gün içerisinde Turgutlu Devlet Hastanesi'nde 7 ayrı servisten randevu aldığı açıklayan Anlı, yine aynı gün içerisinde 5 ayrı aile hekimine giriş yaptığını açıkladı. Listesi kabarık olan Karadağ'ın hastane geçmişi kısaltılmak adına sadece ziyaret ettiği servisler yazılırken, gitmediği ziyaretler yazılmadı bile...

müge anlı

müge anlı

"DOKTOR RANDEVU KOTASI UYGULANMALI!"

Müge Anlı bu durumu izleyicilere anlatırken "Sana bakan tüm doktorlarla beraber bir program yapmak isterim" açıklamasında bulundu. Devamında ise "Vallahi abartmıyorum, bu kadın Türkiye'de sağlık sistemimizin normal akışını tek başına engelleyen bir tıkaç gibi. Fatma bacı randevu kuyruklarının uzamasının baş sebebi olabilir. Bu durumu bir tesadüf ortaya çıkardı. Kim bilir aynı durumda olan ve hastaneleri, poliklinikleri yok yere meşgul eden daha kaç "hastane tiryakisi" vardır. Naçizane tavsiyem, Sağlık Bakanlığı'nca tespit edilecek bu kişilere "Doktor Randevu Kotası" uygulanması..." sözlerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Uğur Pektaş ve Necati Şaşmaz, Ömer Tuğrul İnançer'in cenazesinde dikkat çekti!

Fatih Terim belgeseli geliyor! Fatih Terim belgeseli ne zaman yayınlanacak?

İLİŞKİLİ HABER

Fatih Terim belgeseli geliyor! Fatih Terim belgeseli ne zaman yayınlanacak?

BİR YORUM YAPIN 0