Asi gelin Meghan Markle'ın Kraliçe II. Elizabeth'e veda etmeye tenezzül etmemişti! Sebebi...

2020 yılında İngiliz Kraliyet Ailesi'nden ayrılma kararı alan Prens Harry ve eşi Meghan Markle, aykırı tavırlarıyla gündemden düşmüyor. Kraliçe II. Elizabeth'in ölüm haberiyle soluğu İngiltere'de alan Prens Harry'e eşi Meghan Markle'ın eşlik etmemesi İngiliz basınında büyük yankı uyandırmıştı. Ancak Meghan Markle'ın Kraliçe II. Elizabeth'i görmeye gelmeme sebebinin Prens Charles olduğu ortaya çıktı.

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, birkaç gün önce tıbbi gözetim altında tutulmak üzere hastaneye kaldırılmıştı. Haberi alan kraliyet ailesi üyeleri apar topar Balmoral'a doğru yola çıkarken birkaç saat içerisinde Kraliçe'nin ölüm haberi geldi. Son kez Kraliçe'yi görmek isteyen kraliyet üyeleri büyük bir üzüntüyle sarsılırken Prens Harry'nin eşi Meghan Markle'ın o isimler arasında olmaması sosyal medyada çok konuşuldu. 

Meghan Markle ve Kraliçe II. Elizabeth

Meghan Markle ve Kraliçe II. Elizabeth

PRENS CHARLES MEGHAN MARKLE'I İSTEMEDİ!

İngiliz medyası bu konuda Meghan Markle'ı vefasızla suçlarken perde arkasında yaşanan olayların tamamen farklı olduğu ortaya çıktı. İddialara göre; tahtın varisi ve şu anda İngiltere Kralı olan Prens Charles'ın oğlu Prens Harry'e "Meghan'ı getirme" dediği söyleniyor. Aile üyeleri arasında hararetli bir tartışma yaşandığı belirtilirken İngiliz The Sun gazetesine konuşan kaynaklar bu görüşmenin telefonda gerçekleştiğini vurguladı. The Sun'a konuşan kaynaklar "Prens Harry Frogmore’dayken babasından bir telefon geldi ve Meghan’ı getirmemesi istendi. Charles, Harry’e bu kadar üzücü bir dönemde Meghan’ın Balmoral’da olmasının doğru ya da uygun olmadığını da dile getirdi" şeklinde açıklamalarda bulundu. 

Prens Charles ve gelini Meghan Markle

Prens Charles ve gelini Meghan Markle

Kraliçe'nin yanında olacak kişilerin az olması gerektiğini ifade eden Prens Charles'ın yalnızca Meghan Markle'ı değil Prens William'ın eşi Kate Middleton'ı da istemediği öğrenildi. "Charles, Meghan’ın hiç de hoş karşılanmayacağını çok ama çok açık bir dille anlattı" yorumunda bulunan İngiliz medyası Prens Charles'ın asi gelin Meghan Markle'ın rol çalmasına engel olmak için böyle bir yol izlediğine işaret etti.

Prens Harry, Prens Charles ve Meghan Markle

Prens Harry, Prens Charles ve Meghan Markle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Arjantinli spiker Santiago Cuneo Kraliçe II. Elizabeth'in ölümünü kutladı! İngilizler delirdi

Yıldız Tilbe yüzük konusuna açıklık getirdi! 'Evliliğim çok güzel gidiyor'

İLİŞKİLİ HABER

Yıldız Tilbe yüzük konusuna açıklık getirdi! 'Evliliğim çok güzel gidiyor'
CHP'ye yanaşan Tarkan'a Ahmet Hakan'dan tavsiye!

İLİŞKİLİ HABER

CHP'ye yanaşan Tarkan'a Ahmet Hakan'dan tavsiye!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Vcd 1 yıl önce

Böyleleri ölmez, Geberir Leş olur

Hakan 1 yıl önce

Bende kutladım üzülmek zorunda mıyım sevmiyorum ve mutlu oldum ateşi bol olsun