Yıldız Tilbe yüzük konusuna açıklık getirdi! 'Evliliğim çok güzel gidiyor'

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, önceki gün Etiler'de yer alan bir alışveriş merkezinde kameralara yansıdı. Daha önce Twitter hesabından "Kendime yüzük aldım" şeklinde paylaşımda bulunan Yıldız Tilbe konuya açıklık getirmeyi ihmal etmedi. "Kendi kendime evliliğim çok güzel gidiyor, bazen anlaşamıyoruz ama birbirimizi bırakamıyoruz da..." diyen Tilbe'nin ifadeleri herkesi güldürdü.

Kendine has tavırları ve farklı kişiliğiyle dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmüyor. Daha önce "Kendine yüzük aldım" şeklinde bir paylaşımda bulunan ünlü şarkıcı geçtiğimiz gün Etiler'deki bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. Mağazaları dolaşan ve muhabirlerle sohbet eden Tilbe, "Her şey yolunda, konserler çok güzel geçiyor ama yeni bir şey yok maalesef. Yaz dolayısıyla ve konserler yoğun olduğu için şarkı yapmaya zaman yok, kışa inşallah" şeklinde konuştu.

Yıldız Tilbe

Yıldız Tilbe

"KENDİ KENDİMLE EVLİLİĞİM ÇOK GÜZEL GİDİYOR"

"Yüzük" paylaşımına da açıklık getiren Tilbe, "Kendi kendime evliliğim çok güzel gidiyor, bazen anlaşamıyoruz ama birbirimizi bırakamıyoruz da..." sözleriyle sevenlerini güldürdü. Her hareketiyle olan olan ünlü şarkıcı yalnızca yüzük açıklamasıyla değil saçına taktığı maskesiyle de dikkat çekti. Muhabirlerin, "Maskeyi farklı bir amaç için kullanmışsınız sanırım" sözleri karşısında kahkahasını saklayamayan Tilbe "Maskeyi ters çevirip, saçıma bant yaptım, tutsun diye. Lazım olduğunda da hemen maske oluyor. Biri yaklaşınca maskeyi yüzüme indiriyorum, kapatıyorum. Araba sürünce ise başıma geçiriyorum. Araba sürerken rüzgarda saçım dağılmasın diye..." dedi.

Yıldız Tilbenin saçına taktığı maske olay oldu

Yıldız Tilbenin saçına taktığı maske olay oldu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Arjantinli spiker Santiago Cuneo Kraliçe II. Elizabeth'in ölümünü kutladı! İngilizler delirdi

Türk tarihine hakaret eden CHP'li Tunç Soyer'e Uğur Işılak'tan tokat gibi yanıt!

İLİŞKİLİ HABER

Türk tarihine hakaret eden CHP'li Tunç Soyer'e Uğur Işılak'tan tokat gibi yanıt!
Asi gelin Meghan Markle'ın Kraliçe II. Elizabeth'e veda etmeye tenezzül etmemişti! Sebebi...

İLİŞKİLİ HABER

Asi gelin Meghan Markle'ın Kraliçe II. Elizabeth'e veda etmeye tenezzül etmemişti! Sebebi...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0