Türk tarihine hakaret eden CHP'li Tunç Soyer'e Uğur Işılak'tan tokat gibi yanıt!

İzmir'in kurtuluşunun 100. yıl dönümünde konuşma yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Osmanlı tarihini hedef alan açıklamaları sosyal medyada büyük tepki topladı. Hakaret içerikli sözleri ardı ardına sıralayan Soyer'e ünlü sanatçı Uğur Işılak'tan tokat gibi bir yanıt geldi. Twitter hesabından paylaşımda bulunan Işılak'ın cümleleri alkış topladı.

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, geçtiğimiz gün İzmir'in kurtuluşunun 100. yıldönümü için Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte bir konuşma gerçekleştirdi. Etkinlik kapsamında İzmirlilere seslenen Soyer'in kullandığı ifadeler Türkiye'nin dört bir yanından tepkiyle karşılandı.

Tunç Soyer

Tunç Soyer

TUNÇ SOYER 100. YIL KUTLAMALARINDA SKANDALA İMZA ATTI! 

"Yüz yıl önceydi. Bu toprakları yönetenler, gaflet, delalet hatta hıyanet içindeydi. Gençleri, kadınları, çocukları, geleceği hiç düşünmediler. Sadece ve sadece saraylarındaki saltanatı korumak için bütün bir milleti ateşe attılar. İnsanlık onurumuzu, bağımsızlık tutkumuzu ve yaşam hakkımız ayaklar altına aldılar, teslim oldular. Bir sabah emperyalist ülkelerin askerleri, kirli çizmeleri ve kirli emelleriyle körfezin sularını ve güzelim şehrimizi işgal etti" şeklinde skandal bir konuşmaya imza atan Soyer'in Osmanlı tarihine hakaret etmesi sosyal medyada tartışmalara yol açtı.

Tunç Soyerden tepki çeken skandal açıklamalar

Tunç Soyerden tepki çeken skandal açıklamalar

"YA SOY YA BOY YA KAN UYUŞMAZLIĞI VARDIR"

Osmanlı'ya hakaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer'in sözlerine sessiz kalmayan ünlü sanatçı Uğur Işılak, Twitter hesabından paylaşımda bulunarak ateş püskürdü. Soyer'i yerden yere vuran Işılak şu ifadeleri kullandı:

"Bu aziz toprakları, döktüğü kanlarla vatan yapan ecdadına saygı ve minnet duymak yerine, hakaret ediyorsa bir kişi; ya soy, ya boy ya da kan uyuşmazlığı vardır kesin. Osmanlı Selçuklu'nun, Cumhuriyet Osmanlı’nın devamıdır bu milletin öz evlatları için. Ancak kan uyuşmazlığı olanlara gelince; Cumhuriyet'e sahip çıkmanın şartı, Osmanlı'ya küfretmektir onlar için. Bu hazımsızlığı bir Yunan’da bir de bunlarda gördüm"

Uğur Işılak

Uğur Işılak

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Nuri Alço yavru ayıya gazoz içirdi! İzleyenler gülme krizi geçirdi

Gülçin Ergül'den Hepsi itirafı! Gruptan ayrılma sebebini ilk kez açıkladı

İLİŞKİLİ HABER

Gülçin Ergül'den Hepsi itirafı! Gruptan ayrılma sebebini ilk kez açıkladı
Yıldız Tilbe yüzük konusuna açıklık getirdi! 'Evliliğim çok güzel gidiyor'

İLİŞKİLİ HABER

Yıldız Tilbe yüzük konusuna açıklık getirdi! 'Evliliğim çok güzel gidiyor'
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli nikah şahidi oldu!

İLİŞKİLİ HABER

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli nikah şahidi oldu!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0