Sevda Demirel'den köpek saldırısına uğrayan Tuğba Altıntop iddiası: "Köpek saldırmamıştır"

Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda köpeği ile görüntülenen manken ve şarkıcı Sevda Demirel, isim vermeden Şile'de köpek saldırısına uğrayan Tuğba Altıntop'u eleştirdi. Demirel "Yüzünü o hale getiren bir köpek değil hemcinsidir" sözlerini kullandı.

Nişantaşı'nda objektiflere yakalanan şarkıcı Sevda Demirel, muhabirlerini sorularına elinde küçük köpeği ile yanıt verdi. Demirel Şile taraflarında köpek saldırısına uğrayan Tuğba Altıntop için çarpıcı açıklamalarda bulunurken, yeni çıkacak şarkısının gelirini hayvanların yararına kullanacağını da ifade etti.

Tuğba AltıntopİLİŞKİLİ HABERTuğba Altıntop'un yüzüne köpek saldırmıştı! İlk açıklama geldi...

sevda demirel

sevda demirel

"HİÇ BİR KÖPEK YÜZE SALDIRMAZ"

Demirel, muhabirlerin uzattığı mikrofona Altıntop'u kast ederek "Hiç bir köpek yüze saldırmaz, köpekleri kızdırmaz onlara bağırmazsanız da size saldırmaları imkansızdır, bunu her hayvan sever bilir, bence o hanımefendi ya bir hemcinsinden ya da yakın arkadaşından şiddet görmüş, bunu da hayvanların üzerine atıyor" ifadelerini kullandı.

sevda demirel

sevda demirel

"KÖPEĞE SUÇ ATMAK..."

Sözlerine devam eden Demirel "İnsanlar  belli olayları gizlemek için bu yollara başvurur, ayağım kaydı ya da tabelayı göremedim derler ama burada bir köpeğe suç atmak çok yanlış bu hayvanlara karşı şiddeti normalleştirir. Ben hayvanlar adına konuşuyorum, hiçbir köpek kolay kolay sahibine saldırmaz, saldırsa da yüzüne saldırmaz, ya eline ya ayağına saldırır" açıklamasında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Barış Akarsu "Merhaba" filminin ikinci fragmanı yayınlandı!

Kraliçe Elizabeth'in değerli mücevherleri kime kalacak? Şoke eden gerçek....

İLİŞKİLİ HABER

Kraliçe Elizabeth'in değerli mücevherleri kime kalacak? Şoke eden gerçek....
Burak Özçivit mutlu evliliğin sırrını verdi! "Saygılı ve sevgili oldukça..."

İLİŞKİLİ HABER

Burak Özçivit mutlu evliliğin sırrını verdi! "Saygılı ve sevgili oldukça..."

BİR YORUM YAPIN 6

Dobra 1 yıl önce

Sokak hayvanlarına tos kondurmayan alsın evinde baksın o zaman, insana değer vermez kedi köpeğe verirler, bu tipler hep dinsiz imansız tayfa, Hayvanlarda Allahın dilsiz kullarıdır amenna, ama ilk önce insan sonra hayvan, ihtiyacı olan yalvarsa bir ekmek parası vermezler, kedi köpeğe para harcarlar, merhametsiz suratsızlar

Tepki 1 yıl önce

Kör,körün halinden anlarmış..!?

Toplam 1 beğeni

Tepki 1 yıl önce

köpekçiler hade bakem ne diyeceksiniz..!

niğdeli 1 yıl önce

he he. senin elindeki fino, bunlar sokak köpeği. hiç haber okumuyon galiba köpek yüze saldırmazmış. doğru direk boğaza saldırır boğmak için.

Şua 1 yıl önce

Bu kadar çocuk can verdi sizin o pis hayvanseverliginiz yüzünden.dilerim Allahtan aynı akıbeti uğrayarak can veresin.cocuklarimiz okula başladı yine korkuyoruz.Allah aşkına bu köpek severlere bir barınak yapın.kopekleriyle beraber orda yasasinlar

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun