Gupse Özay'ın bebeği dünyaya geldi! Koyduğu isim kafaları karıştırdı

İki yıl önce hayatlarını birleştiren ünlü çift Gupse Özay ve Barış Arduç, geçtiğimiz günlerde anne baba olmanın heyecanını tattı. Kızı olan çiftin koyduğu isim kafa karıştırdı. Alışılmışın dışında olan ismin anlam arayışı takipçileri tarafından yorum yağmuruna bırakıldı.

Geçtiğimiz yıllarda oyuncu, yönetmen ve senarist Gupse Özay'ın çıkardığı "Deliha" filminde rol arkadaşı olan Barış Arduç, film çekimlerinden sonra aşka yakalanmış ve evlilik kararı alınmıştı. İki yıl önce nikah masasına oturan Özay ve Arduç çifti geçtiğimiz gün ilk çocukları olan kızını kucağına aldı. 

deliha

deliha

KIZLARINI KUCAKLARINA ALDILAR

Daha önce de çocuk sevdasından bahseden Özay ve Arduç çifti, iş yoğunlukları sebebiyle bu isteklerine ara verdiklerini dile getirmişti. Pandemi döneminde hamile olan diğer ünlüler gibi akıma katılarak bu kararın ne kadar doğru olduğunu kabul eden Özay, heyecanını sürekli dile getiriyordu. 

gupse özay ve kızı

gupse özay ve kızı

KIZINA ÖYLE BİR İSİM VERDİ Kİ...

Bir süredir sabırsızlıkla bekledikleri bebekleri dünyaya geldi. Özay kızının adını açıkladı, takipçileri arama motorlarına ismin anlamına bakmak için koştu. Ünlü oyuncu bebeğine "Jan Asya" ismini verdiğini açıkladı. Türkiye'de daha önce duyulmayan Jan isminin Çerkez diline ait olduğu öğrenildi. Gupse'nin de Öerkez olduğu bilinirken, geleneklerine ve göreneklerine bağlı olduğu ortaya atıldı. 

gupse özay paylaşımı

gupse özay paylaşımı

JAN NE DEMEK?

Jan isminin ise TDK'da "Atak, çevik, becerikli, çalışkan, asil soylu bir aileden gelen" anlamlarına geldiği öğrenildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Barış Akarsu "Merhaba" filminin ikinci fragmanı yayınlandı!

İbrahim Çelikkol eşinden boşandıktan sonra annesinin evine taşındı!

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Çelikkol eşinden boşandıktan sonra annesinin evine taşındı!
Türkiye'yi Oscar'da temsil edecek film belli oldu! Kerr'in konusu ne?

İLİŞKİLİ HABER

Türkiye'yi Oscar'da temsil edecek film belli oldu! Kerr'in konusu ne?

BİR YORUM YAPIN 0