Türkiye'yi Oscar'da temsil edecek film belli oldu! Kerr'in konusu ne?

Sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden olan 95. Akademi Ödülleri'nde En İyi Uluslararası Film kategorisi için Türkiye'nin aday adayı Kerr filmi oldu.

Yönetmenliğini Tayfun Pirselimoglu'nun üstlendiği 'Kerr' filmi 95. Akademi Ödülleri'nde En İyi Uluslararası Film kategorisi için Türkiye'nin aday adayı olarak gösterildi.

Tayfun Pirselimoğlu, filmlerinde zamanın ve mekanın ötesinde gibi davransa da aslında bir şekilde günümüz dünyasının vurdumduymazlığına işaret ediyor.

95. akademik ödülleri

95. akademik ödülleri

KER FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Tayfun Pirselimoglu, Ali Aga'nın senaryosunu yazdığı film Erdem Şenocak, Jale Arıkan, Rıza Akın'ın rol aldığı film Can'ın, yaşlı babasının cenazesi için geldiği kasabada bir cinayete tanık olması üzerinden gelişen olayları anlatıyor.

Kerr filmi

Kerr filmi

Genç bir adam olan Can, babasının cenazesi için kasabaya geldiğinde kendisini beklenmedik durumların içinde bulur. Bir cinayete tanık olan Can, kendisini umursamayıp sakince olay yerinden ayrılan katil ile ilgili bildiklerini polislere anlatır. İfade vermesinin ardından polisler Can'ın kasabadan ayrılmasına izin vermez. Kasabada zaman geçirdikçe babasının tuhaf arkadaşlarıyla tanışmaya başlayan Can, bir gün ölen babasının terzi dükkanında katille yeniden karşılaşır. Büyük bir korkuya kapılan Can, bilinmeyen bir suçla itham edildiğini öğrendiğinde artık kasabadan kaçmaya karar verir. Ancak bu sırada ülkede sokağa çıkma yasağı ilan edilir.

Kerr filmi konusu nedir

Kerr filmi konusu nedir

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Murat Boz'un yeğenine verdiği mini konser sosyal medyada ilgi gördü!

Gupse Özay'ın bebeği dünyaya geldi! Koyduğu isim kafaları karıştırdı

İLİŞKİLİ HABER

Gupse Özay'ın bebeği dünyaya geldi! Koyduğu isim kafaları karıştırdı

BİR YORUM YAPIN 0