Mehmet Dinçerler kabuğundan çıktı! Hadise'nin iddialarına şok yanıt geldi

Şarkıcı Hadise ile aralarındaki sorunlara çözüm bulamayarak boşanmaya karar veren Mehmet Dinçerler, hakkında çıkan iddialara dayanamayıp sosyal medya hesaplarını dondurmuştu. Hesaplarını yeniden aktif eden Dinçerler, ünlü şarkıcının 'baskı' iddialarına kayıtsız kalamadı.

Hadise'nin Dinçerler'e boşanma davası açmasının ardından hakkında çıkan iddialara yanıt verdikten sonra sosyal medya hesaplarının hepsini kapatıp ortadan kaybolan iş insanı Mehmet Dinçerler, geri döndü. Geçtiğimiz günlerde arkadaşlarıyla Rodos'ta kafa tatiline çıkan Dinçerler, kapattığı sosyal medya hesaplarını yeniden açarak Hadise'nin 'baskı' iddialarına yanıt verdi.

Mehmet Dinçerlerden Hadiseye yanıt geldi

Mehmet Dinçerlerden Hadiseye yanıt geldi

"SANAT HAYATINI KISITLAYICI TAVIR SERGİLEDİ"

Sanat hayatımla ilgili Mehmet Dinçerler'den baskı görüyorum" iddiasına bulunan Hadise, 14 Eylül'de Beykoz Adliyesi’nde açtığı boşanma davasının dilekçesinde şu ifadelere yer vermişti:

"Mehmet Dinçerler evlendikten kısa süre sonra Hadise'nin sanat hayatını kısıtlayıcı tutum ve tavırlar sergilemeye başladı. Bu davranışlar zaman içinde psikolojik baskı boyutuna vardı. Baskılar Hadise'yi yıpratmaya başladı. Sadece kişisel hayatını değil, sanat hayatını da etkileyecek boyuta vardı. Ayrı yaşamaya başlayan çiftin evliliği fiilen de bitti."

"YANINDA OLMA İSTEKLERİM KARŞILIKSIZ BIRAKILDI"

İş insanı, şarkıcının "Sanat hayatıma yönelik kıskançlıklarından dolayı kısıtlamalarda bulunmaya başladığı" sözlerine karşılık avukatı aracılığıyla verdiği dilekçede, "Son aylardaki konserlerinde ve çalışma ortamlarında, yanında olma isteklerim karşılıksız bırakıldı. Sahnede yaptığı şovlarıyla ilgili paylaşımlarının, kendisine karşı kamuoyunda bir algı oluşturmak üzere tasarlandığı düşüncesi doğmuştur" ifadelerini kullandı.

Mehmet Dinçerler geri döndü

Mehmet Dinçerler geri döndü

NE OLMUŞTU?

Şarkıcı Hadise ile 4 ay önce Çırağan Sarayı'nda nikah masasına oturan iş insanı Mehmet Dinçerler, evliliği sürdüremedi. Önce yüzükleri çıkaran çift, aralarında çıkan krize çare bulamadı. İkili çözümü, ayrılık yolunda buldu.

Mehmet Dinçerler sosyal medya hesabını dondurdu

Mehmet Dinçerler sosyal medya hesabını dondurdu

HadiseİLİŞKİLİ HABERHadise'den ayrılma kararı alan Mehmet Dinçerler sessizliğini bozdu!

Şarkı Hadise tarafından açılan boşanma davasıyla evliliklerini sonlandırma kararı alan çift hakkında kafa karıştıran iddialar atılmaya devam ediyor. Son olarak Dinçerler'in Hadise'nin tüm parasını yeme amacında olduğuna dair söylentiler çıkmıştı. Dinçerler bu haberler üzerine sosyal medya hesabından duyuruda bulunup sonrasında ortadan kayboldu.

Mehmet Dinçerler

Mehmet Dinçerler

INSTAGRAM HESABINI DONDURDU

Söylentilere karşı verdiği yanıttan sonra sosyal medya hesaplarını donduran Dinçerler'in bir süre kendi içine çekilme kararı aldığı öğrenildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Tiktok'ta Burak Özçivit'e benzediğini iddia etti! Açıklaması pes dedirtti​

Shakira kaçakçı çıktı! Ünlü şarkıcının hapsi isteniyor

İLİŞKİLİ HABER

Shakira kaçakçı çıktı! Ünlü şarkıcının hapsi isteniyor
Sadakatsiz'in Ali'si Alp Akar'ın yeni dizisi belli oldu! Alp Akar kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Sadakatsiz'in Ali'si Alp Akar'ın yeni dizisi belli oldu! Alp Akar kimdir?

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 1

Deli dumrul 1 yıl önce

ulan memet hadise senin ailene olmayacağı belliydi. senin annen ile hadise arasında yerle gök kadar fark var. o utanmaz dansları annene nası reva gördün yuh sana