Sadakatsiz'in Ali'si Alp Akar'ın yeni dizisi belli oldu! Alp Akar kimdir?

Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Ali karakteriyle çok sevilen Alp Akar diziden ayrılarak sevenlerini üzmüştü. Akar'ın yeni dizisi belli oldu. Genç oyuncu Cennet'in çocukları dizisinde yer alacak.

Çocuk oyuncularda adından sıkça söz ettiren Alp Akar, Sadakatsiz dizisinin Ali'si olarak geçtiğimiz sezonlara damgasını vurmuştu. Üç yaşından itibaren setlerde olan oyuncu birçok başarılı dizide rol almıştı. Ezel, Bizim Hikaye gibi pek çok başarılı yapımda rol alan Alp Akar'ın yeni projesi belli oldu.

Alp Akar

Alp Akar

CENNET'İN ÇOCUKLARI'NDA ROL ALACAK

Genç oyuncu, yeni sezonda Gold Film projesinde rol alacağı öğrenildi. TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Akar, "Cennetin Çocukları" dizisinde rol alacak. Oyuncunun annesi Birsen karakterini ise, Baba dizisinden ayrılık kararı alan Bihter Dinçel oynayacak.

Genç oyuncunun projedeki karakterinin adı ise Yusuf olacak.

Alp akar kimdir

Alp akar kimdir

ALP AKAR KİMDİR?

Alp Akar, 27 Şubat 2006 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Orta öğretim öğrencisi olan Akar, Canım Ailem dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Daha sonra sırasıyla Geniş Aile, Umutsuz Ev Kadınları, Hayat Dediğin, Vicdan, Kertenkele, Çifte Saadet, Güldüy Güldüy Show ve Vatanım Sensin gibi yapımlarda rol almıştır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Tiktok'ta Burak Özçivit'e benzediğini iddia etti! Açıklaması pes dedirtti

Mehmet Dinçerler kabuğundan çıktı! Hadise'nin iddialarına şok yanıt geldi

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Dinçerler kabuğundan çıktı! Hadise'nin iddialarına şok yanıt geldi
İdo Tatlıses’ten eşi Yasemin Şefkatli’ye akıllara durgunluk veren jest! Bunu da yapmadı demeyiz

İLİŞKİLİ HABER

İdo Tatlıses’ten eşi Yasemin Şefkatli’ye akıllara durgunluk veren jest! Bunu da yapmadı demeyiz

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

mtdrgn 1 yıl önce

gerçeken çok sevindik.