Ece Seçkin eşi  Çağrı Terlemez'e seslendir! Evliliğinin ilk yılını geride bıraktılar...

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin, geçtiğimiz yıl pilot nişanlısı Çağrı Terlemez'le dünyaevine girerek mutluluğuna mutluluk katmış ve örnek bir çift haline gelmişlerdir. Tam bir yılı geride bırakan çiftten Seçkin, duygu dolu bir paylaşımda bulunarak Terlemez'e seslendi.

3 yıl önce uçakta seyahat ederken tanıştığı nişanlısı Çağrı Terlemez'le nikah masasına oturan ünlü şarkıcı Ece Seçkin, şarkıları  ve performansları dışında mutlu evliliğiyle de örnek gösteriliyordu. Şimdilerde bir yılını geride bırakan çiftten duygusal paylaşım geldi.

ece seçkin düğün

ece seçkin düğün

AŞKINI HAYKIRDI

Seçkin, yıl dönümlerinde eşine olan sevgisini haykırırken, mutluluğunu saklayamadı. Ünlü şarkıcı düğünden paylaştığı karelerin altına "Geçen sene tam da bugün hayatımın en güzel "evet"ini haykırmıştım... Seninle geçen her gün hayatımın en güzel ve en özel günleri... Aşkım, sevgilim, en yakın arkadaşım, yoldaşım... Seni tanıdığım günden beri bir kere kalbimi kırmadın, beni hiç incitmedin, benimle birlikte benim hayallerimi kurdun ve sonsuz bir sevgiyle yanımda oldun. Ölüm bizi ayırana dek bu sevgiyi büyüteceğime dair sana söz veriyorum... Seni seviyorum" sözlerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Taklalar atan küçük kız sosyal medyada olay oldu!

Demet Özdemir yeni paylaşımıyla takipçilerinin radarına yakalandı!

İLİŞKİLİ HABER

Demet Özdemir yeni paylaşımıyla takipçilerinin radarına yakalandı!

BİR YORUM YAPIN 0