Seda Sayan oğlu Oğulcan Engin sorusunu yanıtsız bıraktı!

Ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan eşi Çağlar Ökten ile birlikte Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde konser veren Adamlar'ı dinlemeye gitti. Nikahına bile katılmayan oğlu Oğulcan Engin'le sonradan barışma haberi çıkarken, şimdilerde oğlu sorulduğunda yanıtsız kalan Seda Sayan, herkesi merak içerisinde bıraktı.

Seda Sayan ve eşi Çağlar Ökten düşman çatlatmaya devam ediyor. Ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, geçtiğimiz akşam eşiyle konsere geldi. Adamlar grubunu çok sevdiğini dile getiren Sayan, basın mensuplarından uzaklaştı.

seda sayan ve çağlar ökten

seda sayan ve çağlar ökten

EŞİNE ÖVGÜ YAĞDIRDI

Gazetecilere Çağlar Ökten'in sahne performansının da çok iyi olduğunu açıklayan Seda Sayan, eşine övgüler yağdırdı. Sırf eşini izlemek için kendisinin konser işlerini almadığını ifade eden Sayan'a oğlu sorulunca geçiştirdi.

seda sayan

seda sayan

RESMEN GAZETECEİLERİ GEÇİŞTİRDİ

Sayan "Bu akşam 'Adamlar'ın konserine geldik" diyen ünlü isim, "Ben zaten tanımazdım, beni Çağlar tanıştırdı. Çok da sevdim. Devamlı konserlerine gidiyoruz ve arabamda bile 'Adamlar'ı dinliyoruz. Çağlar çok seviyor, o devamlı dinleyince dikkatimi çekti, sonra tanıştırdı beni. Solistleri Tolga'yı çok sevdim, 'Adamlar'ı seviyoruz birazdan da dinleyeceğiz" açıklamasında bulundu. Muhabirler "Oğulcan Bey'in düğününüze neden gelmedi?" sorusunu sorduğundaysa Sayan "Adamlar'ın konserine geldik. 'Adamlar' çok güzel" diyerek uzaklaştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

54 kiloluk genç kız, 43 dakikada 240 çöp şiş yedi!

Oktay Kaynarca'dan hüzünlendiren çocuk itirafı! 'Şimdi ki aklım olsaydı...'

İLİŞKİLİ HABER

Oktay Kaynarca'dan hüzünlendiren çocuk itirafı! 'Şimdi ki aklım olsaydı...'
Gülçin Ergül'den hayranlarını üzen haber geldi!

İLİŞKİLİ HABER

Gülçin Ergül'den hayranlarını üzen haber geldi!

BİR YORUM YAPIN 1

antikor 1 yıl önce

adamlari cok seviyormus seda hanim.. sasirdikmi ??! tabiikide hayir..