Gülçin Ergül'den hayranlarını üzen haber geldi!

Ünlü şarkıcı Gülçin Ergül, Hepsi grubuyla tanınmış ardından belirli sebeplerle ayrılmak zorunda kalmıştı. Grubun solistlerinden Yasemin Yürük 20. yıla özel kızlarla buluşabileceklerini ifade etmişti. Ergül, şimdilerde hayranlarını üzen o haberi verdi.

Ünlü şarkıcı Gülçin Ergül, nişanlısını trafik kazasında kaybettikten sonra uzunca bir süre kendine gelememişti. Tekrar hayata tutunmayı başaran Ergül, Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Basın mensuplarını kırmayan Ergül, sorularını yanıtladı.

hepsi grubu

hepsi grubu

BİR ARAYA GELEBİLİRİZ DENMİŞTİ AMA...

Daha önce Hepsi grubunun solisti Yasemin Yürük "Kızları ikna edebilirsem 20'inci yıla özel bir konser vermek için tekrar bir araya gelebiliriz" sözlerini kullanmıştı. Ergül'e bu sözler hatırlatılınca böyle bir düşüncesinin şu anda olmadığını ifade etti. 

gülçin ergül

gülçin ergül

"BEN SOLO KARİYERİME ODAKLIYIM"

Ergül "Ben solo kariyerime odaklıyım, grubun 20'inci yılı için henüz üç sene var. Bu olaylar bugün toplanıp yarın konser yapmak ile olmuyor, çalışmak gerekiyor. Henüz belli olan bir şey yok. Dediğim gibi solo kariyerime odaklıyım, eğer böyle bir şey olursa onu o zaman konuşuruz." açıklamasında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

54 kiloluk genç kız, 43 dakikada 240 çöp şiş yedi!

Seda Sayan oğlu Oğulcan Engin sorusunu yanıtsız bıraktı!

İLİŞKİLİ HABER

Seda Sayan oğlu Oğulcan Engin sorusunu yanıtsız bıraktı!

BİR YORUM YAPIN 0