Lady Gaga kendini tutamadı! Hüngür hüngür ağlayarak özür diledi

ABD'de 65 bin kişilik bir stadyumda konser veren dünyaca ünlü şarkıcı Lady Gaga, kötü hava koşulları sebebiyle iptal etmek zorunda kaldığı için video çekip takipçilerinden özür diledi. Gözyaşları içinde kalan Gaga, herkesi şaşırttı.

Dünyaca ünlü şarkıcı Lady Gaga, Chromatica Ball kapsamında çıktığı Miami konserini kötü hava koşulları sebebiyle iptal etmek zorunda kaldı. Yağışlı ve şimşeklerin çaktığı hava koşullarına karşı bir şey yapamadığı için video çekerek hayranlarından özür diledi.

lady gaga

lady gaga

"YILDIRIMLAR DÜŞÜYORDU..."

The Hard Rock stadyumunda yapılan konserini 6 şarkı kala bırakmak zorunda kalan Gaga, sosyal medya hesabındaki paylaşımında gözyaşlarına boğuldu. Gaga paylaşımında "Miami’deki konseri gerçekten bitirmeye çalıştık ama yapamadık. Çünkü yağmur dursa bile bulunduğumuz yere çok yakın yıldırımlar düşüyordu. Seyircilerden veya ekibimden birinin başına bir şey gelseydi ne yapardım bilmiyorum" sözlerini kullandı.

lady gaga ağladı

lady gaga ağladı

"ÖNEMLİ OLAN İNSAN HAYATI"

Özellikle "Rain on Me" şarkısını sahnede söyleyemediği için üzgün olduğunu belirten Grammy ödüllü şarkıcı "Rain on Me’yi sahneleyemediğim için çok özür dilerim. Ama benim için daha değerli olan şey varsa o da insan hayatıdır" dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Malezya'nın Türkiye hamlesi: Yeni roadshow başlattılar

Kıvanç Tatlıtuğ paylaşımlarıyla göz dolduruyor!

İLİŞKİLİ HABER

Kıvanç Tatlıtuğ paylaşımlarıyla göz dolduruyor!
'Isabelle' şarkısı ile sosyal medyanın konuştuğu Fevzi Kaan, Sefo konserinde!

İLİŞKİLİ HABER

'Isabelle' şarkısı ile sosyal medyanın konuştuğu Fevzi Kaan, Sefo konserinde!

BİR YORUM YAPIN 0