'Isabelle' şarkısı ile sosyal medyanın konuştuğu Fevzi Kaan, Sefo konserinde!

12 yaşındaki Fevzi Kaan son günlerde sosyal medyanın en çok konuştuğu isimler arasında. ‘Isabelle’ isimli parçayı farklı bir şekilde yorumlayarak seslendiren Fevzi Kaan, gelen yoğun ilginin ardından Sefo ile konserde buluştu ve fenomen olan performansını sergiledi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Son zamanlarda "Isabelle" ve "yavrum nerdesin" şarkılarıyla izlenme rekorları kıran ve 12 yaşındaki fenomen Fevzi Kaan Türker, evinde org çalıp, pek çok popüler eseri kendi tarzıyla yorumlayarak ciddi bir kitleye ulaştı.

SEFO KONSERİNDE!


Özellikle Sefo'nun "Isabelle" şarkısıyla sosyal medyanın gündemine oturan Fevzi Kaan, dün gece sanatçının konserine konuk oldu. Kendi özgün yorumuyla şarkıyı çalıp söyleyen Fevzi Kaan'ın rahat tavırları sosyal medyada takdir aldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Fevzi Kaan Türker Isabella şarkısıyla sosyal medyayı salladı!

Lady Gaga kendini tutamadı! Hüngür hüngür ağlayarak özür diledi

İLİŞKİLİ HABER

Lady Gaga kendini tutamadı! Hüngür hüngür ağlayarak özür diledi

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Bozoklu Turan 1 yıl önce

Bu tip çocukların da haberlerin de kesinlikle kontrol altına alınması ve sansür uygulanması lazım....