Tamer Karadağlı vurdu gol oldu! LGBT destekçilerini yerin dibine soktu

Bir döneme damga vuran Çocuklar Duymasın dizisinde oynadığı Haluk karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Tamer Karadağlı, sosyal medyada büyük yankı uyandıran LGBT sapkınlığına sessiz kalmadı. Berna Laçin'in LGBT destekleyici yorumlarının ardından Twitter hesabından paylaşımda bulunan Karadağlı "Türk aile sistemini bozmaya çalışanlara, çocuklarımızın ahlakını bozmaya çalışanlara karşıyım" dedi.

Son yıllarda sıklıkla karşımıza çıkan "cinsel yönelim" ve "cinsel kimlik" kavramları özellikle sosyal medyada büyük bir tartışma konusu haline geliyor. Cinsiyetsizlik kavramını tüm dünyada meşrulaştırmak için ortaya çıkan "LGBT" savunucuları gelecek nesillerde aile değerleri olgusunu yıkmak için propaganda çalışmaları yapmaya devam ediyor. Buna "dur" demek için harekete geçen aileler geçtiğimiz günlerde İstanbul Saraçhane Parkı'nda "Büyük Aile Yürüyüşü" adı altında bir yürüyüş gerçekleştirdi. 

Berna LaçinİLİŞKİLİ HABERBerna Laçin'den rezalet LGBT yorumu! 'Kızın eve LGBT'li ile gelse' denilince...

Büyük Aile Yürüyüşü

Büyük Aile Yürüyüşü

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran yürüyüşün ardından pek çok ünlü isim konu hakkında yorumlarda bulundu. Twitter hesabından paylaşımda bulunan Berna Laçin'in "Kızın eve LGBT'li ile gelse" diye yazanlar, cevabım size; bugün o karşı yürüyüşe katılacaklardan biriyle gelmesin de kiminle gelse başım üstüne" paylaşımıyla tepkiler çığ gibi büyürken ünlü oyuncu Tamer Karadağlı'dan alkış toplayan bir hamle geldi. 

Tamer Karadağlı

Tamer Karadağlı

'LGBTdayatması' etiketiyle paylaşımda bulunan Karadağlı, LGBT savunucularına ders niteliğinde açıklamalarda bulundu. "Türk aile sistemini bozmaya çalışanlara karşıyım" diye sözlerine başlayan ünlü aktör "Karşıyım Arkadaş! Çocuklarımıza bu dayatmaları yapanlara, Türk aile sistemini bozmaya çalışanlara, Çocuklarımızın ahlakını bozmaya çalışanlara KARŞIYIM!" ifadelerini kullandı. Ardından ailelere tavsiyelerde bulunan Karadağlı "Çocukları bunlara yem etmeyin! İlmek ilmek işliyorlar. Gökkuşağı her yerde! Olması gereken yer gökyüzü! Onlara gerçek Türk kahramalarımızı anlatın" paylaşımıyla binlerce beğeni ve destek yorumu aldı. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Mehmet Dinçerler 3 milyon TL'lik yüzüğü geri istemişti! Hadise sahnede yüzüğünü fırlatıp attı

Yusuf İslam Atatürk Kültür Merkezi hakkında konuştu!

İLİŞKİLİ HABER

Yusuf İslam Atatürk Kültür Merkezi hakkında konuştu!
Emine Erdoğan'ın dünyaya örnek olan projesi için BM'de iyi niyet beyanı imzalandı!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan'ın dünyaya örnek olan projesi için BM'de iyi niyet beyanı imzalandı!
Ajda Pekkan'ın filtresiz fotoğrafını görenler şok oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Ajda Pekkan'ın filtresiz fotoğrafını görenler şok oldu!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 19

oguz 1 yıl önce

aydın geçinenlere sorsan inanca herşeye saygıları var ve goya müslüman bir çoğu berna gibi daha baş harfini bilmez Allah nediyor kuran nediyor bilmiyorlarmı bak kuranda kimlere nikah helal erkek erkeğe kadın kadına helalmi sizce haram birde arkadan münasabette haram vepis birşey zaten aidsden tut bir sürühastalık yayar booşuna haram olmadı bunlar yav dahabir sürüşeybunalraramenbunalrı destekleyenler ve özgürlükçü aydın geçineneler niye ailelerin inançlı insanların özgür hür düşünce ve tepkilerine dinlerini cocuklarını korumalarına saldırıyorsunuz sizin hiçbirşeye saygınız yok

misafir 1 yıl önce

Sizin de ahlakınız hemen bozuluyormuş. Bizim hiç bozulmuyor. Bırakın suni lgbt tartışmasınız hayatın gerçekleri ortada başka sorunlar var. Ahlakına sahip olamayana siz mi ahlak vereceksiniz?

DATÇALI 1 yıl önce

ADAMIN DİBİSİN ONLARI ÇOK SEVENLER GİTSİN ONLARLA BERABER YAŞASIN AMA ÇEKİRDEK AİLEYE DOKUNMASI YOKSA ELİ yanar.

Toplam 8 beğeni

dede 1 yıl önce

Adamsın Karadağlı.

Toplam 11 beğeni

musafir 1 yıl önce

adamın twitter hesabı yok ki.fake news

Yorumların Tümünü Okuyun