Berna Laçin'den rezalet LGBT yorumu! 'Kızın eve LGBT'li ile gelse' denilince...

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla tepkilerin odağı haline gelen oyuncu Berna Laçin, son hamlesiyle takipçilerini çileden çıkardı. "Kızın evine LGBT'li birisiyle gelse karşı çıkmaz mısın?" diye soranlara yanıt veren Laçin'in cevabı 'yok artık' dedirtti.

Son dönemlerde en çok konuşulan konulardan biri haline gelen "LGBT" sorunu cinsiyetsizlik kavramını ön planda tutarak aile değerlerini yok etmeyi hedefliyor. Gelecek nesillerin hayatlarında köklü bir değişim yapmayı hedefleyen bu propagandalara karşı geçtiğimiz gün İstanbul Saraçhane Parkı'nda yürüyüş düzenlendi. "Büyük Aile Yürüyüşü" adı altında bir araya gelen aileler, eşcinsellik algısını kırmak için seslerini duyurmaya çalıştı.

LGBT karşıtı yürüyüş

LGBT karşıtı yürüyüş

Sosyal medyada büyük bir tartışma konusu haline gelen yürüyüşün ardından bazı ünlü isimler tepki gösterdi. O isimlerden biri olan Berna Laçin Twitter hesabından "Yalnız homofobi ciddi bastırılmış eşcinsel eğilim barındırır; kendinize de bu acımasızlığı yapmayın! #NefretYürüyüşüneHayır" şeklinde paylaşımda bulundu.

Laçin'in LGBT destekleyici ifadelerinin ardından çılgına dönen takipçileri ünlü isme "Kızın eve LGBT'li ile gelse aynı şeyi der miydin?" şeklinde bir soru yöneltti. Laçin'in bu soruya yanıtı ise ağızları açık bıraktı. Twitter hesabından paylaşım yapan Laçin, "Kızın eve LGBT'li ile gelse" diye yazanlar, cevabım size; bugün o karşı yürüyüşe katılacaklardan biriyle gelmesin de kiminle gelse başım üstüne" diyerek herkesi şoke etti. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Karadeniz'de palamut coşkusu!

Pınar Altuğ'dan şaşırtan itiraf: Hiç ama hiç özlemiyorum!

İLİŞKİLİ HABER

Pınar Altuğ'dan şaşırtan itiraf: Hiç ama hiç özlemiyorum!
70 yıllık hükümdarlığa veda vakti! Kraliçe II. Elizabeth son yolculuğuna uğurlanıyor

İLİŞKİLİ HABER

70 yıllık hükümdarlığa veda vakti! Kraliçe II. Elizabeth son yolculuğuna uğurlanıyor
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 90

Baki 1 yıl önce

Rabbim hidayet versin.

Toplam 1 beğeni

misafir 1 yıl önce

Farklı olmaya çalışıyor. bayan oyuncu muydu? ben hiç hatırlamadım.

Toplam 1 beğeni

ertuğrul baloğlu 1 yıl önce

o zaman hayrını değil de şerrini gör.

Toplam 1 beğeni

aga 1 yıl önce

Bunu ve ailesini lgbtli yapmak vatana millete büyük hayır olur.

Toplam 1 beğeni

Öner 1 yıl önce

Zaten bu Lâçin var diye reklam filminde oynadığı deterjanı artık almıyoruz.

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun