Pınar Altuğ'dan şaşırtan itiraf: Hiç ama hiç özlemiyorum!

Başarılı oyunculuk kariyeri ve özel yaşantısıyla sık sık gündeme gelen oyuncu Pınar Altuğ, son olarak yaptığı paylaşımda bir takipçisine verdiği yanıtla gündem oldu.

Bir döneme damga vuran "Çocuklar Duymasın" dizisinde oynadığı Meltem karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Pınar Altuğ, sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Yıllara meydan okuyan güzelliği ve 2008 yılından beri Yağmur Atacan'la sürdürdüğü mutlu evliliğiyle dikkat çeken Altuğ, son olarak paylaşımına yorum yapan bir takipçisine verdiği yanıtla adından söz ettirdi.

2009 yılına ait köpeğiyle çekildiği bir karesini Instagram hesabından paylaşan Altuğ, "Su yeni doğmuştu. canım Moet yanımda, Su arabasında... Hatırladın mı kocam?" ifadeleriyle eşi Yağmur Atacan'a seslendi. Uzun zamandır ailesiyle birlikte İstanbul'un kalabalığından uzaklaşan ve sık sık kamp, piknik gibi aktiviteler yapmaya özen gösteren ünlü oyuncuya bir takipçisi "Henüz Bebek’te otururken... İstanbul’un en güzel semtlerinden Bebek’te boğaz manzaralı evden çıkıp Riva’da izole bir siteye yerleştiniz. Eski semtinizi, evinizi özlüyor musunuz, arıyor musunuz hiç? Yoksa Riva da Bebek gibi mutlu etti mi sizi?" şeklinde soru yöneltti. 

Pınar Altuğ sosyal medya paylaşımı

Pınar Altuğ sosyal medya paylaşımı

"HİÇ AMA HİÇ ÖZLEMİYORUM"

Fotoğrafın altına sorulan bu soruya kayıtsız kalmayan ünlü oyuncu "Hiç ama hiç özlemiyorum. Aksine şimdi burası bile kalabalıklaşıyor diye mutsuzuz, iş hayatımız yeteri kadar kalabalık da evimiz uzakta iyi" diyerek mutluluğunu dile getirdi. 

Pınar Altuğ

Pınar Altuğ

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Fevzi Kaan Türker Isabella şarkısıyla sosyal medyayı salladı! 

Mehmet Dinçerler'in okul yıllığı ortaya çıktı! Adı da aşkı gibi yalan çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Dinçerler'in okul yıllığı ortaya çıktı! Adı da aşkı gibi yalan çıktı
Berna Laçin'den rezalet LGBT yorumu! 'Kızın eve LGBT'li ile gelse' denilince...

İLİŞKİLİ HABER

Berna Laçin'den rezalet LGBT yorumu! 'Kızın eve LGBT'li ile gelse' denilince...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0