Kanye West'ten akılalmaz paylaşım! Kendisini Musa Peygamber'le karşılaştırdı

Uzun yıllardır psikolojik hastalıkla mücadele eden dünyaca ünlü rap yıldızı Kanye West'in sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım herkesi şoke etti. Kendisini Musa Peygamber'le kıyaslamaya kalkan West'in ifadeleri gündem oldu.

Sosyal medya hesabından yaptığı her paylaşımla magazin gündeminin zirvesine oturan dünyaca ünlü şarkıcı Kanye West, son dönemlerde eski eşi Kim Kardashian hakkındaki paylaşımlarıyla gündeme geliyor. 2018 yılından beri psikolojik bir rahatsızlık olan "Bipolar Bozukluk" ile mücadele eden West, özellikle boşanma sürecinden sonra zor günler geçiriyor.

Kanye West

Kanye West

Eski eşi Kim Kardashian'la olan çocukları North, Chicago, Saint ve Psalm'ın hangi okula gideceği konusundaki anlaşmazlığa ilişkin yazışmaları dahil olmak üzere pek çok özel konuşmasını sosyal medya hesabından paylaşan ünlü yıldız son hareketiyle yine şaşırttı. 

Kanye Westin sosyal medya paylaşımı olay oldu

Kanye Westin sosyal medya paylaşımı olay oldu

Zaman zaman hayranlarının sorularını Instagram hesabından paylaşan West, uyku düzeni hakkında gelen eleştirilere değişik bir yanıt verdi. Kendisini Hz. Musa ile kıyaslayan ünlü şarkıcının uyku problemi hakkında "Kimse Musa'ya ne kadar uyuduğunu sormadı" şeklinde yorum yapması herkesi şoke etti. 45 yaşındaki müzisyenin böyle bir benzetme yapması sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük bir tepkiyle karşılandı.

Kanye West kendini Hz. Musa ile kıyasladı

Kanye West kendini Hz. Musa ile kıyasladı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

'Isabelle' şarkısı ile sosyal medyanın konuştuğu Fevzi Kaan, Sefo konserinde!

Kayseri'de 8 yaşındaki çocuktan Türk bayrağına saygı!

İLİŞKİLİ HABER

Kayseri'de 8 yaşındaki çocuktan Türk bayrağına saygı!
Şeyma Subaşı'nın testi negatif çıktı! Avukatından açıklama geldi

İLİŞKİLİ HABER

Şeyma Subaşı'nın testi negatif çıktı! Avukatından açıklama geldi

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

misafir 1 yıl önce

Hz. Musa'nın yolunda mı? sorarlar adama. Allah şifa versin, kafa gitmiş.