Şeyma Subaşı'nın testi negatif çıktı! Avukatından açıklama geldi

Bir doğum günü partisinde uyuşturucu kullandığı ileri sürülen Şeyma Subaşı'nın testi negatif çıktı. Konu hakkında açıklamalarda bulunan avukat Emek Emre, "Bu görüntüleri yaymak ve ifşa etmek de suç teşkil etmektedir. Gerekli soruşturma işlemlerinin yapılabilmesi için Cumhuriyet Savcılığı’na müracaat edeceğiz" dedi.

Geçtiğimiz günlerde bir doğum günü partisine katılan Şeyma Subaşı'nın parti esnasında uyuşturucu kullandığı iddia edilmişti. Subaşı'nın 'uyuşturucu kullandı' şeklinde servis edilen görüntülerinin ardından ünlü ismin avukatı Emek Emre, açıklamalarda bulundu. 

Şeyma Subaşı

Şeyma Subaşı

"BU İTİBAR SUİKASTIDIR"

Müvekkili Şeyma Subaşı’nın Sağlık Bakanlığı’na bağlı bir laboratuvarda uyuşturucu testi yaptırdığını ifade eden Emre, "Görüntüler geçen temmuz ayında yurt-
dışında çekilmiştir. Müvekkilin anayasal olarak koruma altına alınan hakları ihlal edilmiştir. Cinayet gibi ağır suçlarda dahi mahkûmiyetine ilişkin kesinleşmiş mahkeme kararı olmaksızın ‘iddiaya göre’ ifadesi kullanılmakta, şüphelilerin adları baş harfleriyle verilmesine rağmen müvekkil hakkında yapmaya çalıştıkları ise her yönüyle itibar suikastıdır"
şeklinde konuştu.

Şeyma Subaşının avukatı açıklama yaptı

Şeyma Subaşının avukatı açıklama yaptı

"BU GÖRÜNTÜLERİ YAYMAK SUÇ TEŞKİL ETMEKTEDİR"

Görüntüleri yayan ve ifşa edenler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını ifade eden Emre, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu görüntüleri yaymak ve ifşa etmek de suç teşkil etmektedir. Gerekli soruşturma işlemlerinin yapılabilmesi için Cumhuriyet Savcılığı’na müracaat edeceğiz. Müvekkilin uğradığı maddi ve manevi zararın tazminine yönelik de tazminat davaları açılacaktır"

Şeyma Subaşı

Şeyma Subaşı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

'Isabelle' şarkısı ile sosyal medyanın konuştuğu Fevzi Kaan, Sefo konserinde!

Kanye West'ten akılalmaz paylaşım! Kendisini Musa Peygamber'le karşılaştırdı

İLİŞKİLİ HABER

Kanye West'ten akılalmaz paylaşım! Kendisini Musa Peygamber'le karşılaştırdı

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0