Özcan Deniz'in aşktan yana yüzü gülmüyor! Samar Dadgar limitsiz  kredi kartını patlatıp...

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz yakın zamanda İranlı modacı Samar Dadgar ile nikah masasına oturmayı planlıyor. İlişkisini sık sık sosyal medya hesabından paylaşan Deniz, müstakbel eşine masraflarını karşılaması için limitsiz kredi kartı verdi. İddialara göre Dadgar, kontrolsüz harcamaları nedeniyle kartı patlattı.

2019 yılında Feyza Aktan ile olaylı bir boşanma süreci geçiren Özcan Deniz, eski eşiyle defalarca kez oğlu Kuzey için karşı karşıya gelmiş ve ikili arasındaki gerilim şiddet iddialarını da beraberinde getirmişti. Birbirlerine öfke kusan ikili arasında sular durulmasa da Özcan Deniz son dönemlerde yeni aşkıyla gündeme geliyor.

Özcan Deniz

Özcan Deniz

Bir süredir İranlı modacı Samar Dadgar ile birlikte olan ve yakın zamanda bu birlikteliği nikah masasına taşımak isteyen Özcan Deniz, yine bir hayal kırıklığıyla karşı karşıya kaldı. İddialara göre Özcan Deniz, Dadgar'a ihtiyaçlarını karşılaması için limitsiz bir kredi kartı verdi ve ünlü modacı harcamalarında kontrolsüz davranarak kartı patlattı. Bunu fark eden Özcan Deniz'in abisi Ercan Deniz kardeşini arayarak "Samar kredi kartını patlattı" şeklinde uyardı. Özcan Deniz'in hayatındaki kadınlardan bıkan ailesinin bu konuda oldukça öfkeli olduğu iddia edildi. 

Özcan Deniz ve Samar Dadgar

Özcan Deniz ve Samar Dadgar

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kayseri'de 8 yaşındaki çocuktan Türk bayrağına saygı!

Hadise ve Mehmet Dinçerler'i o ev mi ayırdı? "Uğursuz ev" ikinci çifti boşadı

İLİŞKİLİ HABER

Hadise ve Mehmet Dinçerler'i o ev mi ayırdı? "Uğursuz ev" ikinci çifti boşadı

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0